YSK seçim müdürü alımı 2018
-
81 puan alanların tamamı mülakata kalır.
-
81lere sıra gelir
-
Ben de 81 aldım ama şöyle bir durum var, mesela 88 puanın sıralaması 255. Ve bu puanda 100 kişi var. Her puanda 50 kişi olsa. Çok yüksek bile kapatabilir maalesef.
-
ALINTI
Arkadaşlar YSK ile görüştüm kurum içi girenler ve daire bşk ndan girenler sizin sıralama içerisinde şuanda listeler bize geldiğinde biz ayrımını yapacağız dediler.
-
Arkadaşlar yskya kurum içinden girip kazanan var mi ? Varsa siralamasini ve toplam kaç kişi baş vuru yapmiş paylaşabilirler mi
-
82 alan kişinin son sırası 888
-
@byfarukates hocam araları boş bırakıyorlar zaten 82 deb fazla olamaz..
-
@mavkav aynen hocam tam benim hesap bu. Ayni
-
Kurum içi arkadaşların açıklanma sürecinde ne kadar sağduyulu yaklaştığını gördükten sonra açıkçası ben sırasını açıklayarak destekte bulunacaklarını pek düşünmüyorum. Umarım yanılırım..
-
@nurunalanur çıkar hocam büyük ihtimal inşallah kalırsınız.
-
@aslan-reyiz biz 82 doğru yapanlar yani 707 olanların girememe durumu var mı Peki ? Kaymakamlıktan da 900. Olmuşum 4 5 soruyla kaçtı allah hakkımızda hayırlısını versin . Buna da şükür .
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
81de kalan arkadaşlar umutlu olsun kurum içi kişiler ayrıştırılır ise onlar da mülakata girecektir. -
Ysk yi arayan var mi
-
@nurunalanur ben aradım, listeler ayrıştırılıp yayınlanacak dendi
-
Sizce ne kadar sürer bu is
-
@nurunalanur yazi yarin yskya gelse ysk ic yazismalar onaylanmalar ayirmalar. En iyi ihtimal haftaya hafta ortasi diyorum. Ama en iyi ihtimal bizim ulke icin fazla iyimser.
-
puan 83 sıra 550 herkes için hayırlısı olsun
-
81 olsun
-
@kendinehâkim, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz biz 82 doğru yapanlar yani 707 olanların girememe durumu var mı Peki ? Kaymakamlıktan da 900. Olmuşum 4 5 soruyla kaçtı allah hakkımızda hayırlısını versin . Buna da şükür .
Valla bence 81 ve üzeri umut var sen zaten 875 in içindesin ayrıca daha kurumiçi ve daire başkanları var onları çıkarsak sıran daha üste çıkabilir bu ihtimalde var ysk yı bekleyelim bakalım.
-
80 ve 81 doğrusu olan arkadaşlar sandıkları terk etmeyin daha kurumiçi /yanlış başvuru/daire başkanları vs bizim listelerden ayıklanacak ve tekrar sıra yapılacak ysk kesin listeyi açıklayacak.İnşallah olumlu sonuçlanır.