TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. KendineHâkim
    K
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 4
    • Konu 0
    • İleti 74
    • En İyi 45
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

KendineHâkim

@KendineHâkim

110
    İtibar
    870
    Profil Görüntülemeleri
    74
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

KendineHâkim Takip etme Takip Et

KendineHâkim tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci

Hayırlı akşamlar arkadaşlar yoğunluktan dolayı girmeye fırsatım olmadı . Sizlere iyi haberlerim var . Bugün itibari ile listelerin kesinleştiğini öğrenmiş bulunmaktayım . Geriye Allah’ın izni ile Bakan Beyin onayı ve yayınlanması kaldı diyebiliriz. Buradaki tüm emektar ve vatansever canların kazanmasını gönülden istiyorum . Allah yar ve yardımcımız olsun.

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      K
      KendineHâkim
    • RE: 2018 İdari Yargı Sınavı

Herkese merhabalar dostlar . Siz değerli dostlarıma naçizane tavsiyem :
      Medeni ve Borçlar Hukuku hariç tüm dersleri kanundan çalışıp 1 tane özgün 1 tane de çıkmış soru bankasıyla meseleyi halletmenizdir. Fazla kaynaklara kesinlikle boğulmayın. Sürekli kanun tekrarları işinize çok yarayacaktır kesinlikle ihmal edilmemeli . Şimdiden hepinize kolay gelsin diyorum . Allaha emanetsiniz .

K
      KendineHâkim

Bir baba inşaat işçisi alın teriyle kazandığı 3 5 kuruşu evladına yollayıp ANKARA HUKUK gibi bir üniversite de okutuyor. Çocuk kazanıyor fakat ÖZEL HUKUK okuyup sırf babası Bölge Adliye Başkanı diye girenler var . Allah hepimize yardım etsin .

K
      KendineHâkim

Arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bu forumdaki çok değerli abilerim kardeşlerim inşaallah sonuçlarımız hayırlı olur .

K
      KendineHâkim

Arkadaşlar iddiam odur ki gky kısmını yapan arkadaşlar sınavı kazanacak. Kaymakamlık sınavında 5 yanlışı türkçeden yapan biri olarak mülakata kalamadım. Hakimlik sınavında 30 soruluk kısmı en az 25 bırakmak lazım . Sizlere tavsiyem günde 1 saat gky kısmına bakmanızdır. Hakimlik sınavında 12 soruluk tarih de öyle kolay da gelmiyor . Herkese iyi çalışmalar.

K
      KendineHâkim

@Mehmetemir kardeşim aylar öncesinden başlamıştık bu yolculuğa dualarınızı eksik etmediniz. Allah razı olsun . İnşaallah saatler sonra güzel sonuçları görebilmeyi Allah nasip eder . Forumdaki tüm canların sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum . Hayırlısı ne ise o olsun . Nasipten öteye yol yok . Allaha emanet olunuz.

K
      KendineHâkim
    • RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Çalışan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum . Allah yar ve yardımcınız olsun .

K
      KendineHâkim
    • RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı

Arkadaşlar hayırlı akşamlar . Sizlere naçizane tavsiyem kanunları çıkartıp ( onları bile tutup para verip almayın kalın kalın kitapları ) çalışmanız . Piyasadaki satış kaygısı ile satılan bir sürü kitabı kenara atıp bol bol kanun tekrarı ile bu işi bitirirsiniz allahın izniyle . Herkese çalışmalarında başarılar diliyorum . Bu forumdaki tüm arkadaşlarım herşeyin en iyisini hak ediyor . İnşaallah nasibimizi bulmak dileğiyle .

K
      KendineHâkim

Hayırlı akşamlar arkadaşlar . Allahın izniyle 5 temmuzu geçmeyeceği ve önümüzdeki hafta açıklanacağı yönünde tevatür var . Hakkımızda hayırlısı olsun . Allaha emanetsiniz .

K
      KendineHâkim

@atlas07 elbette sizde haklısınız . Ama her dönem farklı oluyor . Normalde temmuzu bulmaması lazımdı. İnşaallah yarın imzalanıp memur arkadaşlar sisteme girerler .

K
      KendineHâkim

KendineHâkim tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

İlan gelmiş hayırlı olsun. Tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun . İnşaallah ideallerinize hayırlısı ile ulaşırsınız .

K
      KendineHâkim
    • RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı

@A-samet01 kendi altyapınıza çalışma tarzınıza uygun kaynağı yine kendiniz inceleyip eksiklerinize göre ilerlemeniz faydalı olacaktır .

K
      KendineHâkim

@Mehmetemir kardeşimin yazdıklarına imzamı atarım. Şunu da naçizane eklemek isterim . Dostlar Vergi Hukuku ve Hukuk Muhakemeleri Kanunu kısmının hepsini doğru yapmak rakiplerinizden 10 adım önde olmanızı sağlayacaktır. İnşaallah temelinizi kitaplardan attıktan sonra sınava 1 ay kala sadece kanun okumanız sizlere çok faydalı olacaktır birebir tecrübeyle sabittir. İnşaallah emeklerinizin karşılığını kat be kat alırsınız. Allah yar ve yardımcımız olsun .

K
      KendineHâkim

Öncelikle aylardır burada gönül bağı kurduğumuz tüm canlara selam olsun.. Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Forumdaki çok değerli abilerim kardeşlerim hamd olsun sonucumuz olumlu . Büyüklerimizden edindiğimiz “ Makamlar gelip geçici aslolan insan olabilmek “ düsturuyla yola çıktığımız bu süreçte Allah bizleri şaşırtmasın .. Kazanamayan abilerim kardeşlerim inşaallah sizlere daha hayırlı ve daha iyileri nasip olur ..

K
      KendineHâkim

Arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bu forumdaki çok değerli abilerim kardeşlerim inşaallah sonuçlarımız hayırlı olur .

K
      KendineHâkim
    • RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

@brunomars çok haklısınız çeko ve ekonometri mezunu hakim olabiliyorsa şayet kaymakam hayli hayli olabilmeli. Hele ki hepimizin üzüntü verici şekilde duyduğu bazı bölümlerinde eklenmesi üzerine böyle bir karar tarafımca şaşkınlıkla karşılanmıştır.

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      KendineHâkim
    • RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

@Aslan-Reyiz selamlar . Her zamanki gibi aktifsin inşaallah güzel olur hakkında herşey .. 😉

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      KendineHâkim

@mr-aday evet aylar öncesinden de temmuz başı demiştik fakat bakan yardımcısı değişiklikleri işin rengini değiştirdi . İnşaallah daha fazla uzamayacağı kanaatindeyim .

K
      KendineHâkim

@Mehmetemir hayırlısı ile inşaallah 😀

K
      KendineHâkim

@Mehmetemir kardeşim aylar öncesinden başlamıştık bu yolculuğa dualarınızı eksik etmediniz. Allah razı olsun . İnşaallah saatler sonra güzel sonuçları görebilmeyi Allah nasip eder . Forumdaki tüm canların sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum . Hayırlısı ne ise o olsun . Nasipten öteye yol yok . Allaha emanet olunuz.

K
      KendineHâkim