YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Bizimle birlikte sınava girenler kimler makam olarak
-
arkadaşlar sözlü sınav ne zaman olur tahminen
-
@aslan-reyiz kurum icinden 500 kisiyi cikarin onlarin baraji 60 siziin 70
Ayrica 80 alan bi suru insan olacak neye göre çağıracak sevgili ysk meraktayim -
82 aldım ve pek ümitli değilim ne yazık ki.
-
@meminerd mülakatı geçemem diye mi umutsuzsunuz hocam sebebini anlamadım .
-
@nurunalanur nasıl yani 82 alan herkes 707. değilmi.
-
@grundig mülakata kalamam diye düşünüyorum eğer her bi puanda 50 100 kişi varsa biraz zor gelir 82ye
-
Gecemi gündüzüme kattım çalıştım aldığım puan 70 bir ay çaşılıpta yüksek puan alabilenlere helal olsun
-
@meminerd sıralamanız kaç hocam .
-
@grundig 707
-
82 aldıysanız mülakata kaldınız
-
Kpssp3 puanım 78.65 artık ordan ne çıkarsa...
-
@meminerd hocam bu kadar zor olmamali ya. 82 alan herkes 875 e dahildir.
-
@hassan hocam öyle ama 82 alıp farklı sıralaması olan varsa bi yazsın herkes 707.yukarıda bir arkadaş bahsetmiş bundan gayet haklı bir puanda yığılmalar varsa 707 kurtarmaz gibi. Hakkımızda hayırlısı
-
Arkadaşlar benim anladığım aldıgın puanda olan son kisınin sırası yazılmış yani 82 alan 707 sira 81 alan 889 yazılmıs ara sıralar yok kurum içındekilerinde ayrıştirilacağı söylenirken 82 alanların listeye giremem korkusunu anlayamadım hatta dahada düşebilir ben mi yanlıs düşünuyorum
-
@meminerd son sıradaki ile aynı puanda olan herkes çağrılır 707 ile 888 arası herkes 82 almış
-
@meminerd hocam ilandan yaziyorum;
Siralamaya göre 875 aday sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. 875. adayla aynı puanı alan diğer adaylar da sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. Bence çok net.. -
Kurum ici cikarilmadan bakinca artik her sey ortada 82 ile kapatmis arkadaslar. Kurum ici cikinca ne olur bilemeyiz.
Bu arada foruma duyumu gelen sayi 82 tuttu cidden...Kaymakamlikta da tutturdu mu ?
-
@hassan puan olarak da 82 nin altına inebilir, üstüne çıkamaz bir usulsüzlük olmazsa şayet..
-
Kaymakamlığı kazanıp burayı da kazanan arkadaşlar vardır inşallah kaymakam olurlar da bize daha çok şans gelsin...kaymakamlık mülakatı daha uzun sürer nasıl olur bi süreç olur bilemedim bak şimdi