YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar belgeleri elden vereviliyormuyuz acaba bilgisi olan varmı
-
@cesss evet sikinti yok. 5.kat
-
@aliveli durum öyle gözüküyor, inşallah bizde nasipleniriz
-
@karaman rotasyon 5 yılda bir değil hocam bolge bolge değişiyor illerde 6 yıldan başlıyor en kotu yer 2 ya da 3 yıl.. es durumu vs baska hususlari ysk degerlendiriyor saglik mazereti ise sadece bir yil uzuyor.. listede van çaldıran var mesela orasi iki yıl.. secim harici rahat kurum arada kongre seçimleri oluyor o da sadece bir gun suruyor zaten her kongrenin ekstra parasi oluyor
-
@aliveli ysk 15 yıldan sonra ilk defa mudur alimi yapiyo belki gerçekten adil alim olur.. yani inşallah
-
@ozcanan hocam ilandaki yerler sanki hep kaçılan yerlermiş gibi duruyor. İlanın incisi diye baktığım Gökçeada bile çok sıkıntılı. Gökçeada'da bir ay süren elektrik kesintisi olmuş. Buralarda çalışırken tayin istenebiliyor mu bu 2-3-5 yıllık süreler dolmadan?
-
@onuktekin Gökçeada 5 yillik hocam ve gokceada bence inci değil canakkaleye 2 saat suruyor o da vapurla ve yağmurlu havalarda seferler iptal olabiliyor mazeretsiz talep yani es veya sağlık harici 3 yili doldurmak gerek maalesef kurum disi listeler genelde 2 ve 3 yıllık ve rotasyon uygulaniyor yani ysk ikinci kez rotasyonu yapti
-
@ozcanan teşekkür ederim hocam.
-
@fc-real-gdp teşekkürler hocam ben de öyle yaptım.
-
Acaba belgelerin ulaşıp ulaşmadığını nasıl teyit ettirebiliriz?kargo firmasına güvenemiyorum maalesef
-
@fs kargo takip nosu yok mu netten bakarsiniz aps ile bile gittiğinde takip var artik
-
@ozcanan var ancak hocam kargo firmalarının biliyorsunuz şüphe duyuyor insan
-
Kardeşlerim mülakatta atanılcak kadronun gerektirdiği mesleki bilgi derken yazılı sınavdaki konuları kastediyor olabilir mi? Arayıp net bilgi alan var mı sadece Ysk kanunları mı diye düşündüm ben
-
Bana buradan yardımcı olur musunuz ?
düzenlenmiştir
-
@gelgör wp yok TY var. Lütfen dostlar en azından aleni paylaşım olmasın.
-
mülakat süreci başladı mı?
-
yerel seçim periyodu başlamadan personel alım süreci tamamlanmazsa katip alımı gibi bu da 7-8 ayı bulur.
-
Bu kadar bencillik olmaz. O kadar mülakata giren kişi oldu hic bir şey paylaşmadılar. Allah sizi islah etsin.
-
mülakatın sorulara cevap olduğunu sanıyor arkadaşlar:D sessizlik nihai liste yayımlanınca bozulur... o zaman soruların hıc önemı yokmuş anlaşılır.:D
-
@gelgör genelde 3 soru soluyor. Biri inkilap tarihi biri genel kültür bir de mevzuattan. Maksimum 15 dk sürüyor mülakatlar.