YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Beyler hunilerinizi çıkarın ve yatın artık.
-
Yani şimdi ben de idari bilimler değil iktisat fakültesi ekonometri mezunuyum ne yani karavana mi?
-
Beyler bayanlar şu muhabbeti kapatın iktisat işletme maliye çeko kamu yönetimi Uluslararası ilişkiler ekonometri ve hukuk bunların hepsi bu hakka sahip. İdari hakimlikte böyle bir durum olmuştu ama onlar başvuru sürecinde bunu halletmişlerdi. Bence farklı şeyler var burada bölüm takıntısı yapıp konudan sapmayın.
-
@serkankaya mesela ne gibi şeyler ;)))
-
@north-remembers hocam rahat olun lütfen burda bir çok fakülte oluşturdu üniversiteler. İktisat Fakültesine kamu yönetimi koyanlar var iktisat ekonomi yanında,siyasal Bilgiler fakültesine kamu ve uluslararası koyan var bazı üniversiteler işletm fakültesi açıp işletme bölümü koyuyorlar.yani demem o ki hepsi iktisadi ve idari bilimler.
-
Sınavda çıkmış soru da vardı bu konuyla ilgili. Hangisi seçim müdürü olabilir diye. Maliyeydi cevap. Elinde sınav soruları olan varsa diğer seçeneklere baksın. Ama sanmıyorum çeko işletme diye bi ayrım yapacaklarını.
-
En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari
bilimler fakülteleri ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen dört yıllık
fakültelerden birini bitirmiş olmak.Bu guy ilanından aldım. Burada örnek olarak uluslararası ilişkiler bölümü diye belirtmemiş. Ama kurumda yüzlerce uli var. Anlatabiliyor muyum ?
-
@mia_1071 diğer şıklar mühendislik sosyoloji vs idi hocam İİBF veya hukukla ilgili şık yoktu.
-
-
@fs sıkıntı yok o zaman hocam. Hepsinden olur
-
Bu sınava başvuru yapmak için de bazı şartlar gerekmektedir. YSK adayları arasında 657 numaralı 48. Maddeye göre birinci fıkrada bulunan şartları taşıması gerekmektedir. 35 yaşını doldurmamış olunması en önemli şartlar arasındadır. Bunun yanı sıra eğitim konusunda ise, Hukuk Fakültesi, İktisat ve Maliye, Siyasal Bilgiler, İdari Bilimler bölümlerinde 4 yıllık üniversite eğitimini başarılı bir şekilde tamamlamaları gerekmektedir. Yabancı üniversitelerden mezun olanlar ise YÖK denkliği istenmektedir.
yukarıdaki yazıyı hangi bölümler secim müdürü olabilir diye google amcadan baktım budaha net galiba
-
saat 00 00 yanasıyor neden olmasın diyorum:)
-
@tunc biraz normale dönelim artık
-
yani dönmek iyidir böyle giderse herkes sıyıracak kafayı
-
@tunc aslında 20 günü aşkın zamandır grup seviyeli gidiyordu ama böyle bir gün kala ne oldu anlamadım.:) Valla bir kaç gün daha kalsak demek ki böyle felsefi tartışmalarla ışıl ışıl parlayacaktık.
Sakin olun ey sayın müdür aday adayları :)) -
iyiydi bu aday adayıyız inşallah hep beraber yarın aday oluruz bu arada saat 00.00
-
@hamidiye vallaha YSK şu siteyi görse almaz kimseyi lunaparkta miyiz neyiz.ilk defa mı sınava girdiniz naptınız sakin olun muz cumhuriyeti değil ulke..
-
@kamucu25 beni almasın zaten ben vazgeçtim
-
@serkankaya teşekkür ederim hocam aklı selim kalmaya çalışıyordum ama bu son olay canımı fena sıktı inşallah sabredelim sonu güzel olsun.
-
İki gündür bakmıyordum ne olmuş burda böyle