YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Kurum içi ve kurum dışı aynı listede ise ilk 875 kişi içindekiler o zaman kesin kaldı diyebilir miyiz ?
-
Bunu yazan müdür face grubundan
ÖSYM Kurum içi personel ile kurum dışından giren arkadaşlar tek bir sıralama yapılmış.
YSK
KURUM İÇİ 65X5=325 ı kendi arasinda
KURUM DIŞI 175X5=875 ı kendi arasında olmak üzere sıralamasını yapacak. -
Kurum ici kurum disi ayni ise ve icinden cikartilacaksa sinirda olan arkadaslar kendini mulakata atabilir. Su an yaptigimiz tum.hesaplar afaki ozaman. Hadi umarim ins.
-
@hoffafd beni de ekle kardeşim 4 olalım. Ne olduk biz şimdi anlamadım. Bilen hayrına açıklasın
-
65'in kaç katı çağırılıyor bilmiyorum katı 875'ten büyük ise kalır küçük ise önündeki dışardan girenler ayıklanır ona göre belli olur
-
Arkadaşlar, herkese hayırlı olsun öncelikle , benim de puanım 80 siralamam 1089 gözüküyor kurum dışıyım ihtimal var mı ?
-
@politics06, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaşlar şimdi 82 alanların sayısı ile 875 dolduğu için 81 alanlar 889.kişi mi olmuş
Aynen öyle olmuş. 82 yapanlar 888. Kişiye kadar geldiği için 82 ile kapatmış
-
@ir06 kurum içinden 214 kişi önünde ise olur ki büyük ihtimal bence
-
@politics06 güzel bir haber
-
77 puan 1773 sıralam.... iki kişi nasil ayni sirayi paylaşiyor anlam veremiyorum
-
@cesss Hocam darladım farkındayım ama olaın şokundan idrak edemediğim için soruyorum şimdi 81 alanların yani 889.olan kişilerin akıbeti ne olur
-
@kullancı-ad benimde aynı 1173 sıralamam 77
-
bende 82 almışım sıralama 707 sanırım 888 e kadar 82 puan
-
@glckmn hiç bir mantiga oturtamadım bu olayı.. ayni puan ayni siralama kişiler farkli
-
@yazgan benimde puanım 82 sıralamam 707 şimdi bu iş nasıl olacak ?
-
Ya aynı puanı alanlar hep mülakata kaldı aralarında sapma olmadığı iÇin aynı sıralama verildi arkadaşlar neden herşeyi birbirine sokuyorsunuz, 81 alan da kazandı İşte bu kadar basit
-
ilk 875 e giren herkes mülakata kalır. ki onlar arasında eğer varsa kurum içi olanlar çıkarılıp sıralama ilerler
-
Puan 83 sıra 550
-
Arkadaslar bu meslegin B grubu olduğu doğru mu?
-
Kurumiçleri ayrıldıktan sonra 81 ve üzeri kalır mülakata deniyor