YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@best_effort
Mülakattan önce mi geldiler sonra mı peki?
Bana da bugün sabahtan iki polis geldi. Kapıdan, arşiv araştırma formunun sorularına yakın sorular sorup gittiler. Ama ben daha mülakata girmedim. O yüzden sordum -
@mulkiyesbf bugün beni de telefondan aradılar. Yarın mülakatım var.
-
@mk_38 nerede oturuyosunuz peki hangi il?
-
@ameletüllabı Kayseri
-
@mk_38 merkez mi ?
-
@ameletüllabı merkez
-
@mk_38 teşekkürler
-
@mulkiyesbf aynı gün denk geldi. Sonra mülakattan.
-
Bu soruyu sormak belki biraz abes kacacak ama sormam gerek emin olmak istiyorum. Arkadaslar mulakat YSK merkezde mi olacak ve bir de sadece nufus cuzdanimizla mi gidecez mulakata?
-
@kutuphaneci06 evet YSK başkanlığında olacak Kızılay meydandan yürüme 5 dk suruyo ve sadece kimlik yeterli
-
@ryan tesekkur ederim
-
Az önce karakoldan aradılar. Güvenlik soruşturması için. Ben 2018 şubat ayında isim duzelttirmiştim. O zamandan beri bütün resmi yerlerde ismimin düzeltilmiş hali var. Arayan komutan eski kullandigim isimle hitap edince bende ismimi düzelttim sınava başvururken vs. Bu isimle işlem yaptım dedim. Bize gelen evrak böyle dedi senden kaynaklı birşey değil istersen il emniyetten bilgi al dedi . Böyle bir vaziyet başıma geldi sıkıntı yaşarmıyım .
-
Arkadaşlar mülakattan en geç çıkan arkadaş saat kaç gibi çıkıyor binadan ona göre bilet almam gerekiyor da
-
@muzgor geceye falan al hocam hiç belli olmaz kamu kurumu bu. Misal başka kurumda benim mülakat saati 14.00 olarak yazıldı girdiğim saat 18.40 oldu ki benden sonra girecekler vardı.
-
@muzgor 9.00'da başlıyor en geç 13.30 da bitiyor.
-
Arkadaşlar mülakata girenler için soruyorum. Tekrar derse başladınızmı?
-
@muzgor benim cuma günüydü ve 10 gibi geldiler cuma namazı yemek arası derken en sonda ben vardım zaten saat 4 te ciktim eğer Cuma değilse bu kadar uzun sürmez
-
@muzgor benim mülakatım perşembeydi. Bunu da eklemiş olayım.Oradaki görevliye sorduğumda da 1.00-1.30 biter, diğer günlerde de genelde bu şekilde bitiyor dedi bana.En son girdim mülakata, 13.15'de çıktım diye hatırlıyorum. Fakat hocam gireceğiniz gün komisyon geç gelebilir,sabah toplantıları çıkabilir ya da başka bir şey olabilir ve bu yüzden geç gelebilirler bunu da göz önünde bulundurun.
-
Arkadaşlar, şimdi mülakatı geçenlere eğitim verilecek muhtemelen. Sanıyorum ki eğitim de 31 mart seçinlerine kadar bitmiş olur. Sonra atamalar nasıl olacak kim nereye nasıl gidecek. Biz mi seçeriz yojsa kura yoluyla mı olur. Bilgisi olan var mı
-
@şozunbirnumara bende çok merak ediyorum