YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@şozunbirnumara hiç kimse bir şey bilmiyor
-
kurum içinden alınan seçim müdürlerinin mülakat sonucu açıklanmış.
-
Ozaman bizimkide aralık 15 den önce açıklanır
-
kurum içi de güvenlik soruşturması işlemleri kaldırıldı. yani atama anında, memur olanları, yeniden görev değişimi ya da yükseltme ataması ederken ya da başka kurumlara atarken ek bir güvenlik soruşturmasına tabi tutmuyorlar. bundan dolayı çok daha hızlı olması normal. dışarıdan atama, ilk defa memurluğa atama durumunda güvenlik ve arşiv sorgusu işi biraz daha uzatabilir...
-
@refik-soydam hocam yılbaşını geçer mi sizce?
-
@fc-real-gdp "atamalara yönelik ayrıca bilgilendirme yapılacaktır" diyor. o zaman kurum dışını bekleyecekler.
-
@politics06 60 iş gunu sadece guvenlik sürecek... başladığı yerden tutsak yaklaşık oralarda anca güvenlik biter....
-
@politics06 yıl başını geçerse yerel seçim nasıl etkiler acep?
-
@evandro şubata kadar eğitim vs. Olmazsa bnce seçim sonrasina sarkar bizim is
-
Seçim hazırlıklarına seçimden 60 gün önce başlanıyor malum
-
@872 son seçimde personel alımı ertelenmisti
-
Güvenlik soruşturmasına şimdiden başlandı arkadaşlar benim evime polis geldi . Çok fazla insandan da duydum geldiğini . Kurum içide çok hızlı sonuçlandı bizim neden olmasın diye düşünüyorum ben.
-
Hızlı bir süreç olacak belli...
-
Durum iki ihtimali gösteriyor. Ya erkenden belli olacak ya da seçimden sonraya sarkacak ve aylarca bekleyeceğiz. Ortası yok galiba
-
Mülakatta 3 te 1 yapanın şansı var mı sizce
-
@i̇khumuma sınav puanınız kaçtı
-
@epikür 86
-
@i̇khumuma bende 3te 1 yaptım aynı soruyu soracaktım ayrıca ocakta başlatacaklarına dair duyum aldım
-
@iktisatsever o duyumu nerden aldınız hocam kurumdan mı?
-
@i̇khumuma heran hersey olabilir benimde durum aynı... ilk girenlerdenim 1 net doğrum var seçim mevzuatı sorusu yarım gibi ...eğer sorulara göre değerlendirme yaparlarsa kazanma ihtimalimiz yok.. çünkü sonradan girip soruları öğrenenler kazanır bize elveda demek düşer..