YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@aslan-reyiz sen de olmasan be reyiz.. eyvallah
-
@aslan-reyiz inşallah nasibimizde vardır bu mutlu günü yaşarız
-
@aslan-reyiz Hocam çok teşekkür ederiz. Bunu bilmek bile müthiş heyecanlandırdı.
-
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz acil olarak? Teşekkür ederim
-
@fatoss21 merhaba hangi konuda yardıma ihtiyacınız var acaba?
-
Bugün mülakatların son günüydü..
Öğleden sonra girdim (Memlekette Yılmaz soyisimli ne kadar vatandaş varmış böyle)
3 soru soruldu,3 ünü de bilebildiğim kadarıyla cevapladım. 3.sorudan sonra bir soru daha soruldu. Toplam 5-6 dakika sordu.
Komisyon da bizler gibi bitse de gitsek havasındaydı... Bakalım sonuçlar ne olacak, herkesin hakkında hayırlısı.
-
İnşallah bizi çok bekletmezler ve hemen açıklarlar
-
Ah benim güzel ülkem ülküsü olmayan nesil yetiştiren ülkem bir insanı Ysk Seçim müdürü yapmak için üniversitede nerede kaldın sorusuna cevap vermek zorunda bırakan ülkem..
-
@guy-mağduru 2-3 haftaya açıklanır hocam. Diğer kurumlar gibi uzun sürmez burası..
-
@guy-mağduru Yukarıda bir arkadaş seçim hizmetleri müdürünün 10-15 aralık gibi açıklayacağız dediğini söyledi hocam.
-
@görünmez-el fetö itlerinin evinde kaldın mı diye soramayacak ya:D
-
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar. Umarım bir çok arkadaşımız olumlu netice alır.
-
Ben mülakata en son gün girenlerdenim, oradaki yetkiliye sorduğumda en kısa zamanda açıklayacağız illerden güvenlik soruşturması gelmesi işimizi yavaşlatıyor, o gelse çok daha hızlı ilerleyecek dedi
-
Listeler belli olmuştur bile
-
Bir de komisyon artık gerçekten bıkmıştı mülakatlardan o dikkatimi çekti
-
@politics06 Son gün cuma arası sonrası mı girdiniz hocam ?
-
@öğrenci ne listesi?
-
@kml Mülakat sonuçları listesi hocam. 3 aşağı 5 yukarı belli olmustur diye düşünnüyorum.
-
@öğrenci o konuda çok spekülasyon oluyor ama dediğiniz gibi olması gereken senaryo şu an güvenlik soruşturması haricinde mülakat sonucuna etki edilememesi gerekir.
-
@öğrenci öncesi hocam