YSK seçim müdürü alımı 2018
-
arkadaslar aranizda idari alan normal ziraat bankasi uzman yard. asil olarak kazanan var mi ?
-
Cimere ysk yeni başlayan müdür maaşını sormuştum üst yazı ile ysk ya yönlendirdiler az önce arayıp sözlü tebliğ ettiler net maaş 4165 derece 9/1
-
@aslan-reyiz peki hocam göreve yeni başlatılacaklar 9.dereceden mi başlayacaklar acaba?
-
@aslan-reyiz özlük hakları taşra uzmanlığı gibi sanırım..
-
@aslan-reyiz böylece büyük bir muamma son bulmuş oldu. yeni başlayan ysk seçim müdürü maaşı kaç tl
-
@aslan-reyiz hocam adalet tazminatı falan dahil hali değil mi?
-
4165 lira net maaş değil mi? seçim zamanları ek ödemeler ne kadar oluyo acaba? birde adalet tazminatı diye bir şey varmış bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
4165 net maaş 9/1 den başlıyor.Adalet tazminatı ,seçim zamanı ek ödemeler dahil değil.Galiba seçim dönemi ek ödeme günlük 103 tl diye biliyorum haziran seçimlerinde görev alan arkadaşım demişti.
-
@aslan-reyiz yılbaşı zammıyla birlikte 4600-4700 olur bu şartlarda iyi para
-
@aslan-reyiz hocam adlet tazminatının dahil olmadığını onlar mı söyledi
-
@aslan-reyiz günlük çalışma günleri mi yoksa ay dahil mi ?
-
Yanarım yanarım gül gibi memurluğu lanet 3 soru ile kaçırdığıma yanarım
-
@north-remembers hocam deme öyle sen kaçırdıysan ben de kaçırdım demektir
-
@poseidon hocam ben mülakata giremedim ki 3 soru yüzünden işte
-
@north-remembers ha pardon hocam ben mülakattan bahsediyorsun sanmıştım
-
@poseidon inşallah sizin olur hocam can-ı gönülden isterim buradaki arkadaşlarımın kazanmasını güzel haberler almak umuduyla
-
@north-remembers Allah razı olsun hocam, sizin de en kısa zamanda gönlünüzden geçen olur inşallah
-
@aslan-reyiz müdüe maaşı olarak az bence
-
WhatsApp gruplarından birinde bir arkadaş cuma günü açıklanacağı üzerine bilgi aldığını söylüyor haydi hayırlısı bakalım.
-
@rintintin teşekkürler hocam bilgi için başka bir şey duyarsanız yazarsanız sevinirim çünkü benim gibi whaatsap gruplarında olmayanlarda vardır mutlaka