YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@samarra1994 twitterdan vs kurum yetkililerini etiketleyerek vs sorulabilir. 15-20 gün içinde açıklanmazsa yerel seçim sonuna sarkar.
-
bu hafta açıklanır bence öyle seçim sonuna filan kalmaz cok uzun bir zaman hiç zannetmiyorum
-
@samarra1994 ben varım hukuk mezunu
-
hocam ben hukukçu baya kişinin mülakata kaldığını düşünüyorum ben ve 3 arkadaşım kaldık en azından öyle söliyim
-
ben açıkçası fazla görmedim hukuk mezunu yani 100 ü geçmez bence
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
Arkadaşlar hukuk mezunlarına öncelik verirler mi?
-
@bordo herkesin kafasında deli sorular açıklanınca anlayacağız bakalım kardeş bilemeyiz ki bunu
-
bu hafta açıklanırmı sızce?
-
@samarra1994 inşaallah açıklanır da biz de rahatlariz
-
@bordo bu muhabbet nereden çıktı neden böyle birsey yapsınlar ki merak ettim
-
@ryan tam olarak neyi merak ettiğinizi anlamadim kardes
-
@bordo neden versinler hocam yani ben hukukçuyum mesela ama tam tersine bizden daha az alıcaklar bence diye düşünüyorum ısrarla neden girdin sınava hakim olmak istiyo musun diye sordu komisyon bana mesela hayırlısı olsun dedim napayım
-
@neyseoolur ben de sizin gibi konu hakkımda bilgi sahibi değilim sadece merak ettim ayreten de hukuk mezunu değilim.
-
@neyseoolur neden girdin diye sorduğuna emın mısın
-
Bir seçim müdürü ile görüşmemde kendisi kurumun özellikle seçim müdürü pozisyonu için hukuk mezunlarına öncelik tanıyacağı şeklinde duyum aldığını ifade etmişti. Ancak kurum içi seçim müdürü mülakat sonuçlarına göre kurumda çalışan hukuk mezunlarının elendiklerini duydum ki bunların içinde yazılı sınavda oldukça yüksek puan alanlar da varmış. Kurum içi mülakat sonuçları ile ilgili olarak bu yönde bir duyumu olan varsa teyit edebilir mi?
-
@pirinçkimirinçki Ysk da müdür kadrosu dışında hukukçu adam olmaz ki yani hukukçu biri sanmam o kadroda çalışmaz kurum avukatlığı falan dener en kötü yani hocam mülakatta tabiki neden bizi tercih ettiniz firmamızda hangi pozısyonda görüyorsunuz 5 yıl sonra kendinizi demediler hakimlik varken neden bu sınav gibi daha çok o anlamda sordular
-
@neyseoolur, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@pirinçkimirinçki Ysk da müdür kadrosu dışında hukukçu adam olmaz ki yani hukukçu biri sanmam o kadroda çalışmaz kurum avukatlığı falan dener en kötü yani hocam mülakatta tabiki neden bizi tercih ettiniz firmamızda hangi pozısyonda görüyorsunuz 5 yıl sonra kendinizi demediler hakimlik varken neden bu sınav gibi daha çok o anlamda sordular
Hukuk mezunu olup da seçim katibi olanlardan bahsediyorum.
-
@pirinçkimirinçki üstadım bende hukuk mezunuyuda şey acısından sordum banada sordular hatta bıdaha gırecenmı fılan dıye acaba aldıktan sonra bunlar hakımlığe geçermi filan dıye sormus olabilirler mı?
-
pardon dığer arakadaşı etiketlıcektım