YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@guy-mağduru hocam mülakattan önce listelerin belli olması durumuna inanmıyorum . mülakat sırasında ve sonrasında referansın etkili olabileceğinden bahsettim ona göre bir puanlama yapılır vs . Tabi ki hepimiz böyle bir şeyin olmamasından yanayız . Hayırlısı olsun.
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar ? YSK yı beklerken lisanstan düz memurluk için 2. tercihler devam ediyo ya , ona başvursak sıkıntı olur mu ? p3 puanım 80 bi yer geleceğini de düşünmüyorum ama yine de bu konu hakkında bilgisi olan vardır belki
-
bir daha bir arayıp sorsak mı İK'ya, sonuçlar ne zaman gelir diye ?
-
@best_effort herkes biran önce sonuçlansın istiyo sizide anlıyorum ama daha öncede yazılmış baya kaba konuşan olmuş bu aramalar bir sonuç vermez bence bilgimiz yok denilecek bu kadar bence daha fazla rahatsız etmemize gerek yok diye düşünüyorum ama tabiki takdir sizlerin isteyen bilgi alabilir yine
-
arkadaşlar ysk da kurulun toplanma günleri perşembe ve cuma mı genelde ?
-
Ne ders çalışabiliyor insan ne de başka bir şey.Olsun ya da olmasın bir açıklansa da yolumuza baksak.
-
Hiç duyum alan yok mu beyler ya insan kaynaklarını falan arayan
-
@mehmetkvl hocam bir aydır ne duyumlar aldık daire başkanından seçim müdürüne katipten ysk çalışanına her nevi duyum geldi. Sonuç hiçbiri çıkmadı. Boşverin duyumu filan açıklanırsa açıklanır fevri tavsiyem bu süreci ingilizce çalışmak gibi veya her sınavda geçerliliği olan gy gk gibi sorular çözerek geçirin.
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
Ben secimden önce aciklanacagindan eminim. Çünkü bu seçimde secim müdürü görev almasa ta 2023 e kadar secim de yok .mademki ihtiyaç yoktu niye şimdi ilana çıktı. Boş yere devlete maliyet getirmenin mantığı yok. dolayisiyla
degerli dostlar biraz daha sabredelim .güzel günler yakındır inşallah -
İnsan kazanamadığını görmek ister mi istiyor işte , beklemekten iyidir yani
-
@mehmetkvl kazanamayacağın bir seye umut bağlama hocam sana bir şey kazandirmaz.
-
@bordo teşekkürler kardeş engin tavsiyelerin için
-
@mehmetkvl bir süre sonra insan böyle bir moda giriyor. Beklemekten, ümit etmektense açıklansın ne yapacağımı bileyim diyor.
-
İl emniyet müdürlüğünden soruşturma için bilgi alabilen oldu mu?
-
@hassan aradım size bilgi veremeyiz dedıler
-
Arayıp bilgi alabilen var mı değerli dostlar
-
Dün gece rüyamda kartal gördüm kartal memuriyet demek bilenler bilir.Artık eminim çok yakında açıklanacak dostlar.
-
@hassan maşallah hocam yine de hayal kırıklığı olmasın rüyayla amel etmeyin