YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Benim tahminim 73-76 arasi olacagi yonunde..80 yukarisina mumkunati yok cikmaz.70 asagisina da dusmez zaten.
-
@haytav kalırsınız hocam.
-
@north-remembers inşallah olur hocam.
-
@mavkav, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@haytav kalırsınız hocam.
Ay insallah kalirim kpss den sonra elimde bir tek bu kaldi
-
merhaba arkadaşlar tahmini rakamları yazdım
en doğrusu tabi ki sonucu beklemek ancak yine de birisinin bana gelir mi sorusuna gelir cevabı alması insanın içini bir nebze rahatlatıyor, sınavın kaymakamlıkla birlikte yapılması çalışanların çoğunluğu kaymakamlığa yoğun olarak hazırlanması , yine de sınavın temel soruları sorması ancak sınava katılacak kişinin 875 olmasından dolayı böyle bir tahmin ortaya çıktı ,bir çok kişi SADECE kaymakamlığa çalıştığını da varsayarsak, şahsi tahminim 76 ile kapatacağı yönünde max 79-80 i görür. Tamamen öngörü ve tahminden ibaret sürpiz olabilir.
-
90 net yapıp mülakata kalırmıyım diyenleri verip yerlerine mandal alalım
-
Çok düşük kapatacağını düşünüyorum.Aslında kaymakamlık ile aynı gün olmasa daha da düşebilirdi.Ve yazılan doğruların çoğu inandırıcı gelmedi.Gerçek yazanlar üstüne alınmasın
-
Ösym'yi aradım yeniden nasıl hesaplancağına dair en ufak bilgisi yok kurumun tek bildikleri ve söyledikleri yanlış doğruyu götürmüyor.
Yüksek Seçim Kurulu'nu aradım 0312 419 10 39 bi bayan açıyor sınavla ilgili soru sorcam deyince bağlıyo ilgili birime, telefona çıkan beyfendi güldü inanın bilmiyorum bende sadece yanlış doğruyu götürmeyecek bunu biliyoruz dedi.
Dua edelim bu bi sıkıntı çıkarmasın şuan neyin ne olcağı belli değil.
Gk gy ve alan kitapçığı tek kitapçık ama cevapladığımız alanlar optikte farklı bunun sebebini bile düşününce mantıksız geliyor. Standart sapma olur ya da olmaz diyen olmadı yani net bilgi YOK. -
@musgrave06 Hocam bi çok kişinin yanlışların doğruları götürmediğini bilmediğini de göz önünde bulundurursak neden olmasın haklı çıkabilirsiniz. Bi çok insan en azında 7-8 soruya dokunmadı bile
-
facebooktaki gruplara göre 85 ile kapatacak. 85ten az yazanı dövüyorlar şuan facebookta
-
Benim tahminim 75-80 bandında kapatacağı yönünde bilgisayardan giren bir arkadaş anket oluşturursa en azından daha sağlıklı fikir sahibi olabiliriz ?
-
@rintintin o yüzden sosyal medya bir çöplükten ibaret diyoruz zaten
-
@yigido89 bende sizin gibi düşünüyorum hocam. 85 nedir yani bu sınava özellikle çalışmayan biri seçim kanunlarını zaten yapamazdı .
-
@yigido89 evet anket olsa güzel olurdu aslında
-
@rintintin hocam inanmayın, 85 ile kapatmasının tek ihtimali var o da soruları önceden vermişlerse mümkündür.
-
Arkadaşlar anket oluşturdum herkes yaptığı neti girerse gerçeğe en yakın sonucu buradan paylaşacağım ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar doğru olacaktır
YSK DOĞRU CEVAP ANKET -
Sözlü sınavı; atanılacak kadronun gerektirdiği mesleki bilgi. (Arkadaşlar bu alan sorumlu olduğumuz kanunlar mi oluyor. Çünkü seçim müdürü yetki ve sorumlulukları ile ilgili bir sey bulamadm.)
-
@musgrave06 evet herkes dürüstçe cevap verirse sağlıklı bir sonuç elde edilebilir
-
@mavkav yok hocam inanmıyorum tabi her sınav sonrası bir canlı türü gibi ortaya çıkıyor bu varlıklar, sınav açıklandıktan sonra da kayboluyorlar :))
-
Ben kendi adıma anket yapan kişilerle bi sıkıntım yok ama ne inanırım ne güvenirim guy sınavı öncesinde de yapılan anketlerde izmir bursa muğla ankara gibi illerinde 80 üstü görünüyordu forumdakiler belli seviyede olan bu işler için bi kaç senesini harcamış insanlar ondan yüksek çıkacaktır yakın bi sonuç vermeyecektir ama yinede yapılırsa anket büyük ihtimalle 85 ortama felan çıkar siz bundan en az 7_ 8 puan düşün