2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
-
@kpssce bölüm nedir sizin
-
@kpssce 90 üstü olur hocam. Bu netlere 90 üstü gelmezse kimseye gelmez.
-
@thebutcher İnşaat mühendisliği
-
@antimülakat İnşallah öyle olur hocam. Bana 90üstü gelirse100küsür net yapanlara kaç gelir diye düşünüyor insan ,o yüzden tereddüt ettim.
-
@kpssce dert etme senin iki sene içerisinde güzel bir kuruma yerleşmiş olarak görürüz. Devlete girdiğin andan itibaren 3.600 Ek Gösterge ve 4.200 TL maaş sahibisin. Mühendis olmanın avantajını burada hissedeceksin.
-
@antimülakat Bakalım inşallah öyle olur hocam ,ben de sevincimi paylaşırım. Ek gösterge vs hakkında çok bilgim yoktu açıkçası önce puanını al sonra önüne bakarsın diye düşünüyordum ama evet fazlasıyla avantajlıymış .
-
99 nete kaç puan gelir hocam sizce
-
@thebutcher güzel puan gelir. 92-93 olur diye düşünüyorum. @Antimülakat teşekkürler cevabınız için.
-
P3 ten 80,25 nete 84,27 puan gelmiş . İşletme mezunuyum, bu sene alandan girmedim. Sizce bu puanın bana faydası olur mu ? Merkezi atamalar olmaz dimi ? Şuan ağlıyorum
-
P3 81 is yapar mi acaba
-
puanlarda bi düşüklük yok mu benim 83 nete 85,6 gelmiş, 87 88 filan bekliyodum.
-
@hoffafd acaba bizim puan iş yapar mı benim de 85.98
-
@fs hocam merkezi atamaların sonlara doğru olanlarında bi şansımız olur belki ama açıktan alımlarda mülakat listesine kalırız.
-
@hoffafd 2017/1 atamasına baktım da memur olarak biz rahat ataniriz galiba hocam
-
@fs hocam ağzından bal damlıyor keşke dediğin gibi aralıktaki ilk atamalarda atansak, bu işi daha iyi bilen tecrübeli arkadaşlar var @Antimülakat gibi, o güzel bi değerlendirme yapacaktır.
-
@hoffafd aynen üstad bilgilendirirse çok memnun oluruz
-
puanın 88,17 acaba atanma şansım nedir tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyor
-
@hakperest46 hocam kaç nete 88 geldi paylaşabilir misin ?
-
@hoffafd 88,25 nete hocam
-
@hakperest46 Atanma şansınız yüksek Tebrikler