2018 KPSS Maliye Soruları
-
@jkeynes uygunluk gecikmesi diye bir şık vardı o sorunun cevabı ne acaba?
-
@fabercastell, içinde söyledi: 2018 KPSS Maliye Soruları
kaldorun harcama vergisi yaklaşımına göre hangisi yanlıştırdı soru
Dolaysız bir vergi olduğundan gayri şahsi mi diyordu sanki öyle bir şey. Ben onu yaptim
-
@bcbc3434 uygulamada gecikme var, tespitte değil muhtemelen uygulamada gecikme olamalı
-
@öğrenci ben ön mali kontrol yaptım ama emin değilim soruda mali hizmetler birimi filan geçiyordu.
-
@jkeynes bir de kamu harcamalarının sınıflandırması ile ilgili soru vardı hangisi yararlarından değil diye
-
@bcbc3434 soruyu tam hatırlayamadım ama gayet yorumla çıkıyordu diye hatırlıyorum sonuç
-
@jkeynes sanki soruda karar vermede gecikme var diye yazıyordu çok emin olamadım o soruya bende ikisi arasında gittim geldim .
-
@ilanmılano iç denetim mekanızması sürekli çalışan bi mekanizma değil soruda püf nokta harcama zamanında yapılan kontrolü soruyordu bu sebeple ön mali kontol olmalı diye düşünüyorum ama emin değilim
-
Ben de ön mali yaptım.İç Denetim MB'nın seçtiği 7 kişilik komisyon yapıyor ama bakalım
-
@grundig bende karar vermede gecikme var diye tespitte gecikme dedim
-
Aynen hocam son daikakada iki kere değiştirdim şıkkı bakalım ne çıkacak. @hickskaldor
-
@jkeynes cevap ön mali kontrolmuş
-
@grundig kararda gecikme de uygulamada gecikmeye sebebiyet verir ama ben de net hatırlayamadım dostum ya bişi demeyim en iyisi
-
@hll bende gümrük yaptım spesifik olunca ama biraz anımsayamadım hayırlısı olsun
-
maliye 2 senedir yakıyo bizi valla
-
@secret spesifik vergi olan sorudan mı bahsediyorsunuz?
-
Spesifik vergi mtv değil mi ya
-
@hickskaldor motorlu taşıtlar spesifik bu sefer çok eminim
-
@circassian evet aklımda gümrük vergisi kalmış nedense gittim gümrük yaptım kitaba baktım gümrük de spesifik ama hemde advoleremmiş 🤭 sadece mtv spesifik diyor tabi sınav karmaşası
-
@hickskaldor Hem spesifik hem advalorem oldu Mtv.Diğer şıklar adv olduğu için tek spesifik Mtv idi