HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
@orhan hocam bir kişinin yapılan ev ziyaretiyle neye mensup olduğunu anlamak bana çok anlamlı gelmiyor. O an kişi göründüğünden çok farklı davranabilir ve öncesinden her şeyin önlemini alır. Okuduğu kitapların bile bir kısmını kaldırır, bir kısmını değiştirir vs. Hatta kişi ev ziyaretine gelen kişinin tarzına göre fikirlerini bile ifade etmekten kaçınabilir hatta saptırabilir. Sonuç olarak demem şu, ev ziyareti değilde, bir mekanda sohbet bence daha makul. ne okuduğunu, olaylara nasıl baktığını, hayat felsefesini vs. orada da öğrenebilirsin. Ben şu an eminim evine mülakata gelinecek kişiler kara kara hangi kitabı kaldırayım, hangisini koyayım, ekstra olarak duvara ne asayım, yatağın yönünü mü değiştirsem, yastığın kılıfını mı değiştirsem vs. her şeyi kafaya takıyordur. Mülakat gibi bir stres yetmezmiş gibi bir de ev ziyareti bana çok anlamlı gelmiyor. Dışarıda bir mekanda geliştirilen sohbet daha makul olacağını düşünüyorum.
-
Beni iptal olduguna dair aradılar
-
@Antimülakat su an bana ongorusmelerin iptal oldugu nu soyledi mufettis telefonda..
-
Beni de arayıp iptal ettiler, mülakatla igili yetkililer sizi arayacak dediler
-
@orhan yazdıkları makul ve mantıklı bulacaklarını biliyordum
-
@Antimülakat su an tek istegim fazla uzamamasi oyle olmus boyle farketmiyor yine istedikleri surecleri tamamamaya clisacagiz
-
@orhan kesinlikle öyle hocam. Şartları belirleyici değil, kabul edici konumdayız. Dediğiniz gibi eski dönemlerdeki gibi sınav ve sonuçları hızlı ilerlese ona bile razıyız
-
Bir sorun olduğu ortada belli, bu durumun ev ziyareti ve on gorusmesi farkli illerde olanlar ile ilgili koordinasyon sorunlari olabilir. Eger boyleyse eyv. Ama diger turlu teftis kurulunun mufettisleri geri çekmesi hic normal bir durum degil, ins sureci kisa zamanda tamamlarlar.
-
@İdari_Katip Kardo benimki iptal bile oldu ınş bir an önce mülakat yaparlar
-
Benımkı de iptal oldu umarım en kısa zamanda yaparlar
-
@Antimülakat sınav açıklama okuma mülakat hızında eximbank ı tek geçiyorum. muhteşemler...
-
Mulakat icin aranan oldu mu ?
-
@bzyzryb Aranmadim da aramaya mi başlamışlar ?
-
Bugun olmaz donusler sanmam, düzenleme yapiliyor ancak haftaya belirlenir gorusmeler.
-
@kalemiye On görüşmeyle mi başlayacaklar yoksa direkt mulakat mi ,acaba bilen var mi ?
-
@Atillaa Bankada çalışan arkadaşıma sordum ne olduğunu.Turnedeki müfettişlerle yer ayarlama sorunu olmuş yani yine bir koordinasyonsuzluk sorunu var. Bu hafta arayacaklarını sanmıyorum haftaya arayabilirler.
-
@orhan hocam bu sene GTB Teftiş de çok iyiydi o konuda.
-
@orhan Belkide aramazlar direkt mülakat yaparlar. Bir kaç kişi de olsada herkes için koordinasyonsuzluk olmaz herhalde
-
@Atillaa bilemiyorum bana gelrn bilgiyi paylastim.
-
@Antimülakat evet o da baya hizli acikladi klasik olmasina ragmen