HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
Teftiş kazanan arkadaşlar tebrikler öncelikle. Şöyle bir toplaşalım.
-
Kaç puanla kaldınız hocam? Ben de kaldım 74.5 ile
-
Bu ileti silindi! -
76.2 içerdeyim
-
@kullaniciadi 78.75 189 doğru var
-
Bu ileti silindi! -
Ocaktan önce olmaz da bekleyecez hocam öğrenirsek paylaşırız.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar önceki gruptan, bilenler bilir. Dün saat 17:00 ile sisteme girişler başladı. ve açıklanacak diye yazmıştım. Ancak Ataaöf sistem hatası oluşması dolayısıyla bugüne sarktı sonuçlar. ve Bazı arkadaşlarda bilir yine özelden yazıştıklarımız, süreç hakkında bilgi aldığım sürece paylaşmıştım. umarım aramıza troll arkadaşlar girmez ve güzel bir süreç yaşarız bu başlık altında. herkesin hakkında hayırlısı olsun.
paretosef : 73 üstüyle Yaslan arkana demiştim. Dirsek temaslarını umarım mülakat sürecindede kurarız.
Allah utandırmasın.
-
Başlığı birisi Kpss A'ya taşırsa iyi olur.
-
@İdari_Katip eyvallah ortak, beraberiz. Dediklerin zaten başından beri doğruydu, Hayırlısı hakkımızda.
-
Bu ileti silindi! -
Sadece aldığım bir bilgiyi paylaşmak istedeim, Halihazırda Uzman Yardımcısı olupta, kazanan arkadaş sayısı çift haneleri buluyormuş
-
Herhangi bir kamu kurumunda uzmanlığı ya da müfettişliği garantileyen arkadaşlara tavsiye etmeyeceğim bir meslektir bankacılık Olabildiğince uzak durun
Şimdiden söyleyeyim de tepki olmasın;Halkbank'ın sınavına girmedim,rakip elemek için uğraşmıyorum zira yaştan dolayı sınava girme hakkım zaten yok ama bu satırları Türkiye'nin açık ara en büyük bankası olan bir bankada 5 yıl çalışan biri olarak yazıyorum. Başka alternatifiniz varsa aman ha,sakın
Sınavı kazananlaraı da ayrıca tebrik ederim
-
@escobar_p HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR içinde söyledi:
Herhangi bir kamu kurumunda uzmanlığı ya da müfettişliği garantileyen arkadaşlara tavsiye etmeyeceğim bir meslektir bankacılık Olabildiğince uzak durun
Şimdiden söyleyeyim de tepki olmasın;Halkbank'ın sınavına girmedim,rakip elemek için uğraşmıyorum zira yaştan dolayı sınava girme hakkım zaten yok ama bu satırları Türkiye'nin açık ara en büyük bankası olan bir bankada 5 yıl çalışan biri olarak yazıyorum. Başka alternatifiniz varsa aman ha,sakın
Sınavı kazananlaraı da ayrıca tebrik ederim
Hangi pozisyonda calistiginizi da belirtseydiniz keşke
-
Benim sınavda tanıştığım bir bayan vardı, Hazine müşteşarlığında uzman yardımcısıymış. Halk teftişe girmişti.
Biraz kariyer, biraz maddi. Birazda yaşanmak istenen hayatla ilgili Arkadaşlar bu işler.
Bu arada dediğim bayan arkadaşta az önce mesaj attım facebooktan, 81.25 ile kazanmış.
-
@İdari_Katip arkadasa katiliyorum tercih meselesi ters bir ornek olarak hafta sonu hazine uzm. Yard. sinavinda tanistigim 2 kişide farkli kamu bankalarinda mufettis yardimcisi olarak calisiyorlarmis. Sonuc itibariyle yasam bicimi ve hatta kisilikle alakali.2 tarafli gecisler olabiliyor.
-
İçerdeyiz. Hakkımızda hayırlısı olsun dostlarim.
-
@Leightbau Ben İşletme Portföy Yöneticisi olarak çalıştım fakat bankada uzun süre çalışınca her ünvanı aşağı-yukarı biliyorsunuz. Eski kız arkadaşım "teftiş kurulunda" çalışıyordu ve banka müfettişliğinde yıpranma oranı oldukça yüksek.
Bir kere her ile teftişe gidebiliyorsunuz,ben oraya gitmem demek yok Hakkari'de de 3 ay kalabilirsiniz,hazırlığınızı ona göre yapın
Eskisi gibi 5 teftiş aynı anda şubeye gitmiyor,her şubeye 1 teftiş yolluyorlar. İş yükünüz ağır ve Cumartesi-Pazar'da çoğunlukla çalışıyorsunuz.Bu çalışmaya kendiniz karar veriyorsunuz elbette ki ama sizin teftişi bitirmeniz için gerekli bir süre var ve tek başınıza haftasonu mesai yapmadan bitirebilmeniz teknik olarak mümkün değil.
Personel ile (memur,uzman,müdür) ilişkilerinizi minimum tutmak zorundasınız.Hatta espri yapsalar gülmemek zorundasınız. (Bu şaka değil bizzat eğitimlerinde bu bilgiler veriliyor) Gittiğiniz şubede kimseyle iletişim kurmadan 2-3 ay geçiriyorsunuz. Size bir teftişin sesi ne toklukta olmalı onun bile eğitimi veriliyor Personelde zaten sizi arasındaki ajan gibi gördüğünden ancak birşey sorarsanız cevap veriyor;yalnız kalmaya alışın
Gelelim banka müfettişinin yaptığı işe...
Bankalarda verilen kredi dosyalarını size getiriyorlar,onlara bakıyorsunuz.Kredi başvuru formuna imza atılmamış,tamamlansın; ek hesap için alınan bordronun kaşesi yok,tamamlansın gibi notlar düşüyorsunuz.Eğer kredilerde eksiklik bulamazsanız (veya bulsanız da) dekontları inceliyorsunuz.Eksik imzalı dekont var mı,ya da usülsüzlük yapılmış mı diye. Hiçbirşey bulamasanız bile "imza titrek atılmış" yeniden imza alınsın diye not düşüyorsunuz,zira siz de gittiğinizde amirlerinize hesap veriyorsunuz ve illahki bir gedik bulmanız şart İşiniz, size getirilen arşivden çıkartılmış tozlu dosyalar ile
İş tatmini oldukça düşük;ağlatan bir meslek. Bizzat ağlayanı gördüğümden böyle söylüyorum Eskiden şube müdürleri teftişten korkardı ama şimdi Müdürlerin de bu teftiş bize takık bunu alın deme hakları var. Eski forsu yok kısacası.Eskiden teftiş geldiğinde herkes ayağa kalkarmış,şimdi karşılıklı eşit mesafedesin. Memur ya da müdürler vay be teftişe bak filan demiyorlar onu söyleyeyim,ne zaman gidecek bu muhabbeti dönüyor Heleki istifa edecek birileri varsa şubede gelir size çatarlar,hazırlıklı olun
Olumlu yani ise sadece 1 tane. Maaşı yüksek
Uzmanlık mesleğini ise bilahere anlatırım.
-
@escobar_p Teşekkürler bilgiler için iyi oldu, ben biraz uygun görüyorum hala kendime, interneti olan bilgisayar olduğu sürece sıkıntı yok iş tatmini düşük meslek benim gözümde hiç bir şey yapmadığın yada yaptığın şeyin çıktılarını tam olarak göremediğin iş.Muhakkak haklı olduğunuz yerler var göze alarak başlamak lazım bende kazanırsam 657 bırakıp geçicem kesin kararlıyım.