HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
@Marycr kac tl bilmiyorum ama egitim masrafini aliyolar. Bu da bi sureye tabi. O sureden sonra cikarsaniz almazlar. Bunu sozlesme imzalarken gorursunuz zaten
-
Uzman yardimciligi icin sormustum arkadaslar belli degil o zman yani sozlesmeyi imzalarken ogrenicez o zman
-
@Marycr Hukuken alamaz. İster tabi yersen.
-
@paretosef anlayamadim biraz acar misiniz
-
hukuken alamaz diye bir şey yok eğer sözleşme imzalarsanız baştan ve cezai şartı kabul ederseniz yükümlüğünüzü yerine getirmezseniz tazminat alırlar pek tabi ki. Ha sonra yargıya taşıyarak indirim yapılmasını sağlayabilirseniz o ayrı tabi. Ziraat Bankasın'nda da var bu 3 yıldan önce istifa edenler (uzman yard.) ya ödeyerek ayrılırlar ya da mahkemeye taşırlar bireylsel olarak
-
Mülakat için çalışılacak bankacılık terimleri vs içeren bi notu olan var mı?
-
3 yıl içerisinde ayrılma olunduğu takdirde eğitim masrafları iade edilir. Ayrıca iş dışındaki otel konaklamalarıda iadeye tabi. Yani, oryantasyon sürecinde 10 gün otelde kaldıysan, bu da iade edilir.
-
Biraz beklettiler ama sevindim sonunda. 79 puanla mülakattayım.
-
Müfettişlik Puanlarında hata yoktu zaten, tavan puan 82 olarak açıklanmış. Kim o deli Bekir
-
@İdari_Katip hocam mülakatların nerede olacağına dair bir bilginiz var mı?
-
Ataşehir genel müdürlükte.
-
@İdari_Katip Diğerleri peki hocam. Uzmanlık ve iç kontrolör kazandıkları illerde mi? yoksa gene belirli bir ilde mi toplarlar?
-
82 alan arkadasi merak ettim dogrusu benimki 192 dogru 80.0 puan bir tane de 81 görmüştüm herkes yazsa asagi yukari siralamamizi tahmin etsek
-
Tüm mülakatlar Genel müdürlükte olur. Sonuçta Genel müdür yardımcıları ve Daire başkanları girecek Uzmanlık mülakatlarına.
Teftiş mülakatlarına ise, yönetim kurulu, GMY, Ve teftiş Kurulu giriyor.
-
@İdari_Katip SINAV SONUCUNA NASIL İTİRAZ EDECEGİZ
-
Bu ileti silindi! -
Alamaz hocam alamıyorda. Kapı gibi borçlar kanunu var. İşçi zayıf taraf, içveren güçlü taraf. Zayıf taraf işi elde etmek için, mecburen "güçlünün tek başına hazırladığı" zayıfın içeriğine müdahele edemediği, bir sözleşme bu. Tahsil kabiliyeti yok, verdiği eğitim kendi yaptırmak istediği iş ile alakalı. Hiçbir şey alamaz. @TORPİLSİZ HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR içinde söyledi:
hukuken alamaz diye bir şey yok eğer sözleşme imzalarsanız baştan ve cezai şartı kabul ederseniz yükümlüğünüzü yerine getirmezseniz tazminat alırlar pek tabi ki. Ha sonra yargıya taşıyarak indirim yapılmasını sağlayabilirseniz o ayrı tabi. Ziraat Bankasın'nda da var bu 3 yıldan önce istifa edenler (uzman yard.) ya ödeyerek ayrılırlar ya da mahkemeye taşırlar bireylsel olarak
-
@Marycr zaten 2 ay deneme süresi içinde istifa edebilirsin, 2 aydan sonrada ödemezsin. Birden fazla(tüm personeli) ile imzalatılmak üzere tek tarafın hazırladığı ve karşı tarafın içeriğine müdahele edemediği, işi elde etmek için mecburiyetten kabul ettiği bir sözleşme. Adam işi kabul etmek zorunda diye içeriğine abuk subuk maddeler koyuyorsun burası hukuk devleti, ödemezsin korkma.
-
@İdari_Katip uzmanlık mülakatlarının tümü Genel Müdürlükte olmaz, Teftiş mülakatları olur. Uzmanlık'ta daha önceki uygulama Bölge Müdürlükleriydi. Sadece en son yapılan Uzman Yardımcıları mülakatı Ataşehir'de yapıldı.
-
@paretosef @İdari_Katip mülakatlara kaç katı çağrıldı acaba teftiş uzman ve iç k. Icin?