HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
@MutadisMutandis bilgim yok hocam 4 olabilir
-
Verdiginiz degerli bilgiler icin tesekkurler hocam allah yolunuzu acik etsin mulakatlarda basarilar
-
Başlık altında toplanan sayısı niye bu kadar az oldu
-
194 doğruyla puanım 80,83 sıralamayı ben de merak ettim. Öğrenebilme şansımız var mı acaba?
-
@İdari_Katip hocam listeler ne zamana belli olur
-
@StanleyEddington neden girmeyi düşünmüyorsun Hocam ?
-
185 netle 77,09
Ancak şöyle bir durum var.
Puanların hesaplanmasında yüzdelik dilimler var.Aynı neti yapsak dahi puanlarımız farklı olabilir.Mesela ben ingilizceden 52 ye 8 yapmışım ama puan yüzdeliği diğerlerine göre farklı -
@keykubat Hocam Doğru Sayısı/Soru Sayısı Puanı oluşturuyor.
185/240=77.08 puanın
-
@İdari_Katip Haklıymışsınız ben yanlış tahlil etmişim demek ki ️sağolun
77,0895 -
Ben de içerdeyim.A grubu taşra uzmanlığı ile kıyasladığımızda halkbank teftiş hakkında ne söyleyebilirsiniz merak ediyorum.Sizce hangisi .Taşra uzmanlığı mi halkbank teftiş mi.
-
@FORZA Beklentiyle alakalı şeyler Hocam, + - Yönleri Var.
Benim yaza düğün var, teftiş olursa naparım bilmiyorum. Artık öyle şube müdürü olunamıyor teftişte hemen, 5-6 yıl tecrübe sonra Kobi miy olarak görev.Herşey karışık yani Başlarsın teftişte, alternatif oluşturur kaçarsın. Sadece maaşı iyi işte Sonuçta evlilik aile birliği önemli
-
Bu ileti silindi! -
@İdari_Katip teftişe gittğin şubede miy ol gülermisin ağlarmısın
-
@paretosef teftişte kibar davranmak lazım yoksa ağzına ederler kibar tabirle
-
@paretosef şubede "Kiralık Kasa" olayım. Yine de MİY olmıyayım
-
Halkbank'ta teftişin eski ağırlığı olmadığı doğrudur lakin teftiş her zaman teftiştir.
-
@Forza miy yapiyorlarda 2-3 ay yapıyorlar sonra müdürlük .
-
@Atillaa öyle olsa iyi en az 1 yıl kalman lazım pazarlamada
-
@ncbb teftiş despot iştir, zaten laubaliliğe gelmez, işin kendisi ciddiyet tertip ve disiplin üzerine kurgulu, teftiş ten çıkan birinin şubede yırtık olması gereken miy olması bence bankaya zarar veriyor, Pazarlama bilmeyen birinin de şube müdürü olması bence saçma, ciddi bir ikilem söz konusu, bence teftişin kariyer yoluna müfettiş yardımcılığından müfettişliğe geçerken 1 yıl şube tecrübesi eklenmesi daha mantıklı, 1 yılını şubede geçirdikten sonra müfettiş olsun. Hem şubede işlerin nasıl yürüdüğünü görmüş olur, hemde müfettiş yardımcılığı döneminde kendi işini oldukça öğrenmiş ve uzmanlaşmış olur.
-
@paretosefa sahidim kendisi söyledi 3 ay yaptım diye