HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
arkadaşlar merhaba,su konuda biraz konuşsak:sizce merkez uzmanlık mı yoksa halkbank mufettıslıgı mı malum kpss girdik ve iyi de puanlarım var sonuc beklıyorum bırkac yerden,ama halkbank teftıs de kafamı cok karıstırıyor.Turne surelerı uzun ve meslegın avantajları yanında gercekten dezavantajları da geçiştirilecek cinsten degıl.Sizin fikirleriniz nedir tesekkur ederım
-
@vanbismarckth hocam bir süre dişini sıkamazmısın ? iyi geliri var gerçekten
-
hocam bir süreden kastın 5-6 yıl ise az bir süre degil cunku o senelerde zaten kendine zaman bulabılıyorsun aslında
-
Mulakat tarihleri ne zaman belli olcak ve nerden yayinlancak ?
-
ÖnGörüşmeler bu ayın sonuna doğru olur, Mülakat Ocak'ta olur Takminen.
-
Tam tarihleri ne zaman aciklarlar peki ?
-
@bzyzryb gecen sene, sinav sonuçları açıklandıktan yaklaşık 1 ay sonra mulakat yapilmis. Bu sene uzman yrd ve iç kontrol ile beraber başlatalım düşüncesi varsa daha erken olabilir .
-
2015 halk bank müfettiş yrd. İlanininda "giriş sınavı yazılı asamasindan sonra; birebir, panel ve grup mülakatlari gerçekleştirilmesi planlanmaktadir" yazıyor. Bu seneki ilanda böyle ifade geçmiyor .
-
@annnti İnsan kaynaklarından mi ogrendiniz ?
-
Bu ileti silindi! -
@annnti aramaya başlamışlar
-
ev ziyareti icin mi araniyoruz?
-
@kullaniciadi evet benide aradılar
-
İc kontrolorluk icin de arama olur mu beyler sizce ?
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Beni de aradılar öngörüşme için.
-
arkadaşlar ailemizden farklı şehirde yaşıyorsak bile aile ev ziyareti yapılacak mı yoksa benim yaşadığım şehirde mi yapılır?Bu konuda bilgisi olan var mıdır malum haftaya da hakimlik sınavı var ve umarım aynı güne denk gelmez?Bir de son olarak aile ziyaretinden önce şubede kesin öngörüşme yapılacak mı?
-
@annnti eywallah hocam
-
@vanbismarckth ev ziyareti yapilcak kesinlikle dedi beni arayan kişi