2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Evli barklı, çoluk çocuk sahibi adamım, haala bu saatte ders çalışıyorum ama bu sistemde kurum ici uzmanlık diye bir şeyi kendine hak gorenler var ...
-
Burada yazılanların doğru olması beni o kadar üzüyor ki. Resmen kurum içi şenleniyor biz işsiz tayfa sadece izliyoruz. Bunun neresi adalet. Kurum içindekiler bencilce mutlu oluyorlar. Devlet bunca işsiz İİBF'liyi ne yapacak gerçekten merak ediyorum. Nasıl bi plan proje var kafalarında. Nasıl bir vicdan bu nasıl?
Bizler A grubu hayali kurarak çıktık bu yola şimdi kalkıp neye yönelebiliriz? Yıllarını veren insanlar var. Hayalini kurup sürekli olumlu bakmaktan bıktık artık. Sinir krizine giriyorum
Allah bildiği gibi yapsın. Ama b grubundan yerleşip sonra kurum içinden hop uzman olan o gurüha sesleniyorum zerre hakkım geçmişse haram olsun. -
Yani gerçekten anlamıyorum ben bu insanları, kurum ici sınav açıldığı yetmezmiş gibi şimdi bir de utanmadan #MilliEmlaka3000UzmanKadrosu tagi ile sınav 3000 kişi olsun diyorlar, ulan bize 2 yılda toplam 3000 kişilik sınav gelmedi, yazık
-
@can-mavi gözlerini toprak doyursun şuraya kin kusmak istemiyorum
-
Allah bildiği gibi yapsın şu doyumsuz insanları. 2019/2 de belki bir şans olur demiştim 96 kişilik kadro açıldı İibf ye artık bir yerden atlamak istiyorum yeter yeter bu bizim hak ettiğimiz değer değil.
-
@can-mavi sorsak üç kuruş maaş alan gariban memuruz derler ama ceketini silkeledin mi en az iki ev tapusu çıkar üstlerinden. Yüzsüzlük had safhada üstadım
-
Yazıklar olsun ya bizim gibi burada gencecik işsiz insanlar dururken koca göbekli gözlüklü kelli felli ve de oraya zamanında kim bilir kimin torpiliyle gelmiş yaşlı memurlar ve matematik Türkçeden puan almış kişiler hem kadroyu hak edip hem de üstüne 3000 kadro istiyorlar, insanın her şeyden önce vatanına, milletine, gencine saygısı olacak yoksa bunlar gibi çıkarcı fosiller oldukça bu memleketi geriye sürüklemeye devam ederler
-
2019 kpss alan sınavı geldi çattı ortada ilan yok gelir uzman yardımcılığı ilanı gelmedi ha bilginize! Her yıl açılan hatta bazen yılda 2 veya 3 kere açılan sınav, ilk defa bir kpss döneminde açılmadı. Üstüne sevgili devletimizden kurum içi uzmanlık sınavı kazığını yedik iyi mi!? 2019 kpss ye başvuru yapmayarak ne kadar doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım 2020 kpss ye kadar ilan gelirse puanlarım yettiği ölçüde girerim; giremezsem yahut sınav açılmazsa gelir uzmanlığından devam.
-
Arkadaşlar süreci takip edemedim sgk dan sonra az da olsa ilan geldi mi hiç ??
-
@mrnobody hayır gelmedi
-
Gençler nasıl bitirilir onu uygulamalı olarak gösteriyorlar.
Kapat kardeşim o zaman üniversiteleri de millet liseden sonra başının çaresine baksın. Kendi işini mi kuruyor, özelde başka işe mi giriyor. Sonra yok efendim nitelikliler iş buluyormuş da, herkes devlette memur mu olacakmış da... Sen nitelikli eğitim verdin mi de nitelikli arıyorsun; zaten nitelikli olan ilk fırsatta yurt dışına çıkıyor, ülkede beklemiyor, kaçıyor. Herkes memur mu olacak diye çapsız laflar ederken de, açılma amacı sırf devlete memur yetiştirmek olan bölümler varken bu laflar nasıl edilir anlamıyorum; üstelik üniversite sayısını çoğaltıp kontenjanları arttıran da başka birileriymiş gibi konuşuyorlar.
Bakalım bu devran böyle gitmez ama sonu hiç iyi yere varmıyor. Güney Amerika ülkeleri gibi artık canına tak eden sokağa atar kendini.. -
Kaymakamlık başlığında içişleri bakanlığına 140 kişilik kadro izni verildiği yazılmış. Acaba bu sayı içinde içişleri uzmanlığı var mıdır, varsa kaç kişilik alım olur?
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Kaymakamlık başlığında içişleri bakanlığına 140 kişilik kadro izni verildiği yazılmış. Acaba bu sayı içinde içişleri uzmanlığı var mıdır, varsa kaç kişilik alım olur?
@paretowilfredo üstad bilginiz var mı?
-
Hocam tükendik yok mu bir şey @paretowilfredo ?
-
Hiç bu yılki kadar alım konusunda kurak geçen bir dönem yaşamadık. Başta hakimlik olmak üzere mülakatları yapılan pek çok kurumda sonuçlar açıklanmıyor. Resmen çöl kuraklığı var sanki. Tek bir yerden sonuç bekliyorum işkur biliyorsunuz. Olursa ne mutlu bana olmazsa sağlık olsun ama yeterki belli olsun illallah ettim artık!!
-
@paretowilfredo üstadım ytb ve bddk ile ilgili bir duyumunuz var mı? YTB kısa sürede açacak diye forumda birkaç kişinin yazdığını gördüm de.
-
Tweaterda ilan gelecek söylentileri dilasiyo var mı bı bilgisi olan
-
@nairu hangi ilan icin?
-
KPSS 2019 konusu açılmalı. Bence bu konu kilitlenmeli.
-
@Müfettiş-Gadget guy ve dguy diyorlar ama