2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@james-buchanan evet bugün alınan haberler olduğunu gösteriyor. Sıra yedeklerin atamasinda daha sonrada inşallah yeni sınav gelir.
-
@antimülakat aman hocam iş yazılı sınava dönmesin de, tam yetecek puanı aldık çünkü bu sene.
-
@james-buchanan sanmam hocam. Bu sistem iş görüyor SGK'da yeni icat çıkarırlar ise sıkıntı büyür.
-
Geçen yıl bu zamanlar az da olsa bir epdk alımı gelmişti(13 - 20 Kasım 2017)
Bu yıl duyumu olan , kurumda tanıdığı olan var mı dostlar?
-
@antimülakat bi de yazılı olsa sınav iptal olur sgk'da, bi sürü dert. sayıştay gibi olur.
-
@antimülakat yedekler için süreç hızlanır mı sizce peki hocam?
-
Ne yalan soyliyeyim bir kenara idari hakimlik bir kenara kaymakamlik bir kenara da istihdam uzman yrd koysunlar ben istihdam uzman yrd secerdim... ilan gelecektir ama ben giremeyecegim buyuk ihtimal.
-
@sbf1983 Neden o mesleği seçersiniz hocam?
-
@öğrenci 10 yillik kurum calisanayim ve kurumun tasrada butun islerine hakim sayilirim. O kadar emegi tecrubeyi vs. baska bir kuruma giderek sıfırlamak istemedigimden:) su an sgk ya geciyorum denetmen yrd olarak, en azindan ortak noktalari olan bir meslek olacak benim icin.
-
@öğrenci
-
@öğrenci @paretowilfredo Epdk için bir duyumunuz var mı hocam?
-
@Antimülakat @paretowilfredo hocalarım gündem de olan memurlara ek gösterge 3600 olma durumu biz kadro bekleyenleri nasıl etkiler ?
-
@bad1905 olumsuz etkiler. Devletin külfeti artacağı için yeni kadro alımı azalır.
-
@antimülakat anlıyorum hocam aslında bir çok memur emeklilik için bunu bekliyor yanılmıyorsam o kadroların boşalması durumunda da netice aynı mı olur ?
-
@bad1905 ben olumlu olacağını düşünüyorum hocam , kamuda çoktan emekli olması gereken ama maaş farkından dolayı o kadroları işgal eden çok insan var hem de eğer bize de nasip olursa o kadrolar sonuçta lehimize olacaktır, zaten yeni alımlarda artık kısılmaya gidildi özellikle ÖSYM nin merkezi atama kadrolarına emekli olan insan sayısı kadar alım yapılması planlanıyor yani ek gösterge kabul edilsin veya edilmesin alım konusunu etkilemeyecektir kanaatimce
-
Bir ara mhuy ilanı bekleniyordu var mı bir gelişme ?
-
@fridakahlo EYT ve 3600 ek göstergenin gerçekleşmesi demek bürokrasinin gençleşmesi demek.Umarım seçim dönemi bu konular halledilir,halledilmezse kolay kolay gümdeme daha gelmez.
-
@eomer katılıyorum hocam halledilecek gibi duruyor
-
@fridakahlo @eomer inşAllah yılbaşında hallolacak deniliyor bakalım
-
Muy ve duy ikilisi için duyumu olan var mı? Her sene alım yapan bu iki yer, duy daki ihtiyaç kurumun lagvedilmesi seviyesinde iken neden bu kadar sessiz takılıyor. Şubat - Mart gibi burada bir hareketlilik bekliyorum.