2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Nedense şu aralar yıllardır gelmeyen mhuy ve duy ilanlarindan biri gelcek hissim var .Umarim gelir çok bekledim
-
Dguy gelsin tamamdır.
-
1000 kişilik kadro ihtisas edilmişti gelir mi ki
-
İlk alım süreci hayırlısıyla bir an önce tamamlansın da ikincisi gelsin
-
Dguy lar hele bir başlasın ihtiyaç olursa yeni ilana çıkarlar İnşAllah. Bu arada söylenen yerdeki bina çok güzel yeni yapıldı sıfır bina.
-
Geçen yıl ilanlar 10 ekimden sonra ekim ayı boyunca dalga dalga geldi. Sonra da aralık ayı ortasından sonra yoğunlaştı. İlkbahardaysa parça parça geldi. Acaba bu yıl nasıl olacak
-
@islimbot hocam meteorolojiden gelen hava tahmin raporu gibi olmus yorum:) insallah bol yağışlı bir dönem olur
-
Benim tahminim martta seçim olursa ocak subat gb yogun bir sekilde ilanlar gelebilir ama sanrm öncelikle su alımların sonuclanması lazım.
-
Ama anlamadıgım bir sey daha var neden surec bu yıl cok uzun surdu sınav ilanı guc bela geldi sonuclar bir ayı gecti acıklandı ne bileyim umarım bundan sonra böyle olmaz
-
Aldigim çok saglam bir bilgiye göre bu sene göç uzman yardimciligi sinavi acilmayacakmis. Ancak göç idaresi 45 kisilik il göç uzman yardimcisi talep etmis bu sene için.
-
Arkadaşlar ya bu maliye ve hukukta güncellenen kaynaklar var mı
-
@gökyeleli zaten neyi istiyorsak gelmiyor il goce de zahmet olacak 45 kişi ama neyse
-
@gresham-t can sikici gercekten ancak 45 in 20 kati 900 kisi icin bir umut olur yine de
-
@yasemen 5 ekimde idari hakimlik kitabi çıkacak themis in tamamen yenilenmiş bir baski ama konu degil full soru icinde anayasa idare idari yargı vergi maliye bölümleri olcak
-
@gökyeleli valla kendi adıma 20 kişi de alsa sıra geleceği düşüncesindeyim ama yazık günah bu haliyle 85 alan biri bile sınava giremeyebilir sadece bu sınav için değil genel olarak 5, 10 kişilik ilan veren kurumlar için de durum bu
-
merkez göçün sınavına girmek bi nasip olmadı ya ilk alımda puanlarım çok kötüydü giremedim 2. alımda mhuyla çakıştı gittim mhuyu tercih ettim mhuyun yazılısını geçemedim üstelik göçten de oldum, halbuki göçe puanım yetiyordu ona girseydim belki yazılıyı geçebilirdim :(( 3. alımında 0.6 lık puan farkıyla kaçırdım... eh işte 4. ve şimdilik son alımda 2017 alımı oluyor, sanırım 20 kişilik il göçle beraber açılan; il göç 87.5 puanda kapatınca, elimdeki 86.5 puanla boş yere başvurmayım dedim
şimdi ilgili puanlarda 91 civarlarında puanım var fakat bendeki bu şans oldukça 5. seferinde de giremem göçün yazılısına -
@gökyeleli, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Aldigim çok saglam bir bilgiye göre bu sene göç uzman yardimciligi sinavi acilmayacakmis. Ancak göç idaresi 45 kisilik il göç uzman yardimcisi talep etmis bu sene için.
Merhabalar arkadaşlar, bende de bazı kulis bilgileri var ancak henüz teyit ettiremediğimden paylaşmak istememiştim. Başka arkadaşlarımız da duyduğuna göre bahsetmek isterim. İki farklı bilgi var: İlki Kasım’da bir personel alımı gerçekleştirilmek istendiği ki bunun içeriği konusunda bilgi sahibi değilim. İkincisi ise İl Göç Uzman Yardımcılığı için 50 kişilik alım düşünüldüğünü duydum. Bu iki konu birbirinden bağımsız mı, yoksa Kasım’a düşünülen alım bu alım mı henüz bilmiyorum, netleştirebilirsem yeniden paylaşırım. İlgili puan türlerinden beklentiniz varsa çalışmayı bırakmayın. İlan geldiğinde yetiştirememe durumuyla karşılaşmamak için bilgilerinizi sıcak tutun. Allah, yardımcınız olsun.
-
@plansız Kasimdaki alimda il göçle ilgili dimi?
-
@gresham-t Söylediğim gibi Kasım söylentisi İl Göç Uzman Yardımcılığı için mi yoksa yine bir sözleşmeli personel alımı mı söz konusu bilmiyorum ama bilgi alabilirsem paylaşırım. Kurumda bu konuda bir hareketlilik olduğu ortada, herhangi bir aksama olmazsa, inşallah yakın zamanda ilan gelecektir.
-
Umarım sayi daha fazla gelir 20 kişilik alima çıkıyolar komik oluyor