KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@muhalba inşallah senin dediğin gibi olur hocam
-
Hukuk 36
İktisat 26
Maliye 32
Mihasebe 26
Gkgy 45
Kac gelir sizce arkadaslar ? -
@eylülll alan porşe gygk hacı murat 88-91 arası diye düşünüyorum
-
@hickskaldor :)))) beni mahveden hep gkgy oldu hocam
-
@eylülll yok bu netlerle mahvolmazsınız ama şov yapacakken biraz düşürmüş sizi. Yinede çok iyi tabi tebrik ederim hakkınızda hayırlısı
-
@hickskaldor inşallah hocam hepimiz için
-
İktisatla muhasebeyi 20 netin üstüne atsam 70 gygk neti ile 88-90 civarı puanların gelmesi işten bile değil. Gerçi muhasebede 10 doğru yapamayan şahsımın bu yıl 18 net bekliyor olması ilerleme olduğunun kanıtı
-
Şahsi fikrimi söylüyorum. Bu sene geçen seneye göre herkes netleri 20 arttırdı. Örneğin 2018 105 alan neti olanın 2017 için 85 neyine denk geldiğini düşünüyorum.
-
@muhalba 105 alan netine 85 puan anca gelecekse bu işi bırakmanın zamanı gelmiş demektir zaten
-
@morand hemen hemen böyle gelecek kardeşim zaten belki 1 2 puan oynar. Ama 89 90 lar bence. Tabi bu sene için konuşuyorum.
-
@morand, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@muhalba 105 alan netine 85 puan anca gelecekse bu işi bırakmanın zamanı gelmiş demektir zaten
85 puan demedim hocam 85netine denk gelir demiştim.
-
80 puan bu sene kaç nete denk gelir ki ?
-
@kurumsinavi 100 net
-
@fetih bir dedik sen de öldürdün kardeşim
-
@gresham-t vur*
-
@gresham-t 31 ağustos u iple çekiyorum kardeşim
-
Arkadaslar selam ben sınavda kpss de optikte baba adının altında doğum yılı vardı oraya anne adini yazmışım 2. Oturumda birden şimşek çaktı beynimde gozetmenler bi sey olmaz dediler ama bi sey olur mu acaba
-
@slhylmz Hiçbir şey olmaz kardeşim.
-
@slhylmz o optikte cok buyuk bır arıza cıkarmadın mı genel olarak bırsey olmz. zaten sana ait butun bılgıler hazır bır sekılde var sen doldurmasan da genelde bırsey olmaz. ama doldur tabı .. aslında sadece kitapçık kodları önemli.
-
@slhylmz zamaninda üniversite sinavinda ben de " kitapcik no mu dogru kodladim " gibi bir seyi kodlamamistim ve ayni simsek bir hafta sonraki sinavda cakmisti. Fakat bir sey olmadi yine hesaplandi puanim. Temel seyler disindaki hatalar pek onemli olmuyor sanirim