KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
Puan hesaplama sitesine göre gygk 70 net kabul edip 4 temel ders eşit miktarlarda 25 erden 100 net dedik mi 86.5 puan geliyor. Ancak gygk yine sabit kalsın alan derslerinin oranlamasını değiştirdiğimizde misal 30 ar net hukuk maliye 20 şer net iktisat muhasebe dediğimizde 86 ya düşüyor... Yani alan dersleri birbirine ne kadar yakınsa o kadar iyi
-
@alan42 55 filan
-
@rootofallevil dostum bundan bir hafta önce 80 gelir mi modundaydın, şimdi 86-87'ler havada uçuşuyor doğru yolu buluyorsun
-
Bu başlıktan korkmaya başladım. Umarım yeni mezun olanlar bu başlığa denk gelmemiştir. 90 net altı yapanlar yazmaya korkuyor. Eğer en az 10 derece çıkmaz ise başlığı kilitleyeceğim bilginiz olsun :>)
-
Gecen sene 90 li puanlari olan arkadaslar sonuc goruntulerini atabilirmi acaba fikir olusturmasi acisindan
-
@sofuoglu 2017 verileri onlar dostum ama inşallah 100 nete şöyle 85 puan falan gelir
-
Arkadaşlar sokağa indim vatandaşa sordum durum burdaki gibi değil merak etmeyin forumun genel durumu iyi sadece.
-
@kilici 88 90 nete ne gelir kenks o zaman
-
Bir arkadaş 75 net yapmış ne gelir gençler
-
@buğracaan Kenks mi...
-
@kilici bizim burda knk ya kenks diyorlar dostum bölgesel
-
@kilici aynen öyle bu forum ve Facebook'ta bı kısım üyeler dışında 100 neti geçen pek kisi yok. Kütüphanedeki arkadaşlarımdan biliyorum 2 senelik çalışanların bile bı kısmı 90 civarı net yapmış
-
74 nete ne gelir arkadaslar gy gk 56 net
-
@gresham-t, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@kilici aynen öyle bu forum ve Facebook'ta bı kısım üyeler dışında 100 neti geçen pek kisi yok. Kütüphanedeki arkadaşlarımdan biliyorum 2 senelik çalışanların bile bı kısmı 90 civarı net yapmış
Ay olabilir mi öyle bir şey, ne olur olsun:(
-
Ben de yazıyım bari sürekli karşıma çıkıyor
Hukuk 33,75
İktisat 27,25
Maliye 29,25
Muhasebe 22,75
Çeko 15,75 -
@varolistan hocam benim de netlerim hemen hemen sizin netler gibi. 115.5
Gky kaç hocam? -
@i̇ibfkpss Muhasebe 23,75 maliye 29,5 yanlış yazmışım. gk gy'ye bkmadım hiç kötüydü 60 net anca gelir
-
@varolistan *111.5 olacak
-
@kilici bende de durum tam tersi hocam iş yerindeki hangi arkadaşa sorsam 100+, topluluktan topluluğa değişiyor olsa gerek
-
@varolistan anladım hocam benim de gky kötüydü 60, 61 net anca gelebilir. Puanlar nasıl olacak cok merak ediyorum geçen yıl bu netlere kaç puan gelmiş acaba