KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@sofuoglu guy'sunuz o zaman. Ben ya guy'sunuz ya da sgk denetmenisinizdir demiştim. Her iki meslek de yüklü alım yapan taşra kadrolar ve merkez kadro için hırslı olduklarından yüksek net beklerim onlardan
-
Bekledikleri netlerini yazanlar keşke işletme netlerini de yazsa p18-p23-p28 de işletmenin diğerleriyle aynı getirisi var.
-
Gygk 90
Muhasebe 32-8
Hukuk 26-14
İktisat 33-7
Maliye 32-8
İşletme 20-20 -
@islimbot aynen hocam guy'um, gayet doğru bir tespit hocam bizim dairede çoğu arkadaş 100+ netleri sahip ve çok sağlam ders çalışıyor ki denetmenlerin de çoğu bu çizgide ilerliyor, bundan mütevellit artık sınavlarda ciddi bir rekabet var ve puan/net skalasında her daim yükseliş olcak
-
@sofuoglu bizim dairede de durum aynı herkes 100+
-
@sofuoglu guy olmusin hala forumlardasin hayatini yasa bilader
-
@buğracaan, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@sofuoglu guy olmusin hala forumlardasin hayatini yasa bilader
Birazdan buralar karışır
-
@buğracaan keşke öyle olsa dostum da birtakım şeyleri girince anlıyorsun her 10 guydan 9u hala sınavlara devam edip forumları takip ediyorsa bir yerde yanlış var demektir, yoksa ben de isterim, işe girmişim gezeyim, tozayım, ama öyle olmuyor işte.
-
@buğracaan hocam ösym'nin sınav öncesi verilerine göre bu sene cumartesi sabah 67 bin kişi öğlenden sonra 93 bin kişi pazar sabahta 83 bin kişi girecekmiş..
-
@bad1905 başvuru sayısımı bunlar eğer öyleyse geçen seneden az
-
Pazar sabah gitmeyenlerin amacı ne olaki
-
@duyumcu aynen hocam başvuran sayısı bunlar yani pazar sabah ve cumartesi öğlen kesişimine bakarsak p48 için 83 bin kişi girdi demektir..
-
@bad1905 geçen sene bu rakam 90binlerde ondan önceki yılda yaklaşık 100binlerde idi galiba. Git Gide a grubuna rağbet azalıyor bu kesin. Ama bununla paralel olarak alımlar da azalıyor.
-
@gresham-t Doğru söylüyorsunuz hocam alımların azalması bir çok insanın da sınava başvurmasına mani oldu..
-
Bayramdan önce açıklansa keşke illa 31 ağustosu beklemelerine gerek yok
-
@rootofallevil bunun için topluca bir baskı yapılmalı. Hem öğretmenler hem de İİBFliler aynı anda bastırdı mi 1 haftaya açıklanır bence
-
@gresham-t öğretmenlerden umutluyum
-
Bosa hayal kurmayın adamlar gününde açıklayacaklari zaman bile aksama kadar bekletiyolar
-
@olursaolur bu yıl ales normal süresinden 10 gün önce açıklandı
-
@rootofallevil onun nedeni doktora ve yuksek lisans başvurularının erken baslamasiymis ama kpss de böyle bı durum yok kardeşim ya ne yazık ki:/