KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
118 nete p48de ilk 500 gelir mi ?
-
@gökyeleli gecen sene 1.ci 128 net yapmis diyolardi sanki 118 nete bence ilk 500 kesin eger bu kadar nete gelmiyosa zaten kapatalim dukkani
-
@flouriess10 kime sorsam 100 net üstü yapmis o yuzden emin olamiyorum ama insallah gelir
-
@flouriess10 90 nete ne gelir hocam
-
@buğracaan ilk 5000 5100 civari siralamaniz olur diye dusunuyorum
-
Guy dan başka uzmanlık sınavı açılır mı sizce
Başka ne uzmanlıkları var detaylı bilen arkadaşlar var mı -
@buğracaan puani bilemiyorum ama bende en kotu 4-5 bin arasi siralamaniz olur diye dusunuyorum
-
Arkadaşlar bilmediğim bir şeyi sormak istiyorum mesela kpss 2018 puanıyla yerleştikten sonra o puan bir daha kullanılabiliyor mu? Yani2 yıl içinde kurumdan kuruma geçerken aynı puan işe yarıyor mu? Yoksa üni sınavındaki gibi kullandın bitti gibi bişey mi?
-
Öyle bir kpss ye gireyim dedim pişman ettiniz. 22 şer netlerle 2012 de 85 civarı puanlar alan beni, 80 alırsak iyidir noktasına getirdiniz. Oysa, yaptığım 20 muhesebe netini iyi Allah bereket versin diye düşünüyordum :(((
-
9 eylüldeki kaymakamlık sınavı gibi çıkışta herkes 30+ diyordu ben dahil kimse inanmamıştı ama sonuçlar onların haklılığını gösterdi bu sene kpss de 100 netin altında kalanlar (ben dahil) hüsrana uğrayacak gibi
-
@fetih kaymakamlik kac dogruyla kapatmisti 9 eylulde
-
@flouriess10 30+
-
yeni ekonomi politikalarını nasıl buldunuz forum üyeleri
-
@buğracaan hangi politika
-
@beylerbeyi en iyi politika politikasızlıktır modeli başımızdakiler böyle ise biz ne yapalım
-
Arkadaşlar ben sınavlara pek çalışmadan nasıl olduğunu bilmeden girdim ua mezunuyum gk gy 62 net hukuk 19 ua 20 net kamu 10 net diğerlerinden bir elin parmaklarımı aşmaz netim bir şans var mı p35-34 falan ?
-
31 ağustos gelmiyor sıkılıyorum daralıyorum isyan ediyorum isyan
-
@rootofallevil hocam kpssden baska dusuncek seyler bul ya:))) uzuldum suan bi.
Biraz sal gitsin, hayat guzel kuslar ucuyor filan:) elbet aciklanir,kasma bu kadar:D -
@rootofallevil hala ayın 11indeyiz️
-
Neyse Allah'tan bayram tatili var zaman hızlı geçer