KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@buğracaan senden de
-
Bekle bekle 12 gün daha bekle off! Bu kadar beklentiyle girip hesapladığımdan daha az net tahmin ettiğimden daha düşük puanlar gelecek diye korkuyorum
-
@rootofallevil hocam seviyosun bu başlığı kaç netiniz var acaba
-
@hickskaldor 3 gündür uğramıyordum bu başlığa özlemişim:) netim çok değil ya 100 net civarı 4 dersten ayrıca kamudan da 28 net bekliyorum
-
@rootofallevil ortam öyle bir hal aldı ki 100 nete az demeye başladık hayırlısı olsun hocam
-
Gkgy 80 küsür alanda 104 netim var sizce kaç puan gelir p48 den
-
@klckyahilal 90'a yakın gelir.
-
@rootofallevil Hocam yemin olsun sizinle aynı durumdayım. Ödüm patlıyor resmen. İlk zamanlar böyle değildim bi özgüven vardı. Zaman ilerledikçe özgüven yerini korkuya bıraktı . Geçen yıl 80 bekliyorum deyip 72 almıştım ve afedersiniz anıra anıra ağlamıştım. Ha geçen sene bu seneki gibi bilinçli değildim o ayrı ama yine de bu sene de aynı senaryo olursa diye çok korkuyorum.
-
-
@mbguy geçen sene puanlama ve sınav içeriği açısından çok ilginç bi yıldı. Hani 1, 2 puan düşüşü olur da 4, 5 puan kadar düşüş tuhaftı. Bu sene tekrarlanmaz umarım
-
Gk gy 70
Hukuk 27.5
Maliye 29
İktisat 26
Muhasebe 27.25İlk bin gelirmi arkadaşlar ?
-
Gecen sene kamu yonetimnde yuksek netler yapip bu sinava girmis olan varmi sizce bu senemi gecen senemi daha zordu
-
@flouriess10 27 net yapmıştım kamu yönetimi ile alakam olmadığı halde geçen sene daha kolaydı.
-
@baybatur, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Gk gy 70
Hukuk 27.5
Maliye 29
İktisat 26
Muhasebe 27.25İlk bin gelirmi arkadaşlar ?
- diye düşünüyorum
-
@muhalba kurtarmaz hocam in azcik.
-
Hukuk 32.75
İktisat 20.50
Maliye 22.75
Muhasebe 15.75
Arkadaşlar Guy ihtimali var mı bu işleri bilen yardımcı olabilir mi Allah rızası için -
@buğracaan çok rahat gelir hiç vesvese etmeyin
-
@buğracaan hocam bu beylere 82 - 82.5 gelir (ortalama bir gy gk ile) içiniz rahat olsun
-
Haftaya cumayı iple değil halatla çekiyorum hadin açıklayın gari sayın ösym yetkilileri
-
@gresham-t inşallah Hocam