CITI english- perfect english -amerikan kültür..
-
Ankara sincanda oturuyorum arkdaslar bu 3 kurstan bırınde (yds ye temel atmak adına a1 a2 b1 ) ders almayı planlıyorum hangisini tercih etmem konusunda yardımcı olur musunuz..
-
@abd94 perfect english’e gidenler pek memnun değildi.
-
@aliveli ilginiz için tesekkür ederim hocam dil konusunda fikirlerinizi her zaman söylüyorsunz yahu kardesm kaç kere konu açtın yeter artık demenizi beklerken hem de bu 3 kurstan baska secenegım yok acaba tecrübe edinen hiç kimse yok mu forumda
-
@abd94 İngilizce kursa gitmiş olsam bende yardımcı olurdum
-
@Antimülakat oturdugum yer merkeze uzak ve bu yuzden cok fazla seçenek sansım yok hocam kararsız kaldım malesef
-
@abd94 birde Wall Street var ama biraz tuzlu ama biraz emek veren insana şakır şakır İngilizce konuşturuyorlar.
-
@antimülakat hocam dedıgım gıbı soyledıgınz kurs ıle bırlıkte kızılayda bır cok kurs var ama merkeze uzagım oraya git gel zaman ve para kaybı olacagı ıcın oturdugum yerdekı bu 3 kurstan bırıne gıtmek daha saglıklı olacak benım ıcın
-
@abd94 tamamdır kardeşim muhakkak bir bilen çıkacaktır.
-
@antimülakat umutla bekliyorum hocam
-
@antimülakat hocam bu arada bahsettıgınz kurs genel ıtıbarıyle ıngılızcede orta sevıye olan ınsanlara konusma becerısını sunuyor bende sıfır
-
@abd94 amerikan kültür fena değil yorumu geldi ama pahalıymış biraz.
-
@aliveli yarın bir de orayla goruseyım hocam olmadı kızılayda bulunan bir dershane arayısına gırecegım
-
@abd94 english time iyi tavsiye ederim.