Batıyor Muyuz?
-
Ruhum gerçekten bu kadarını kaldırmıyor. Dolar 6 TL'yi geçti Euro 7 TL'yi geçti. Nefes darlığı çekmeye başladım.
-
Batmıyoruz ama potansiyelimizi çar çur ediyoruz. Bizim sikletimizdeki her ülke artık enflasyonu kontrol altına almışken sağolsun siyasilerimiz(bir tane var gerçi) kendi ego savaşları uğruna bu ülkenin büyüme gücünü yok ediyor. 2010 sonrası doğru politikalar izlenseydi kişi başı gdp miz 20.000 bandına yaklaşırdı. Şimdi ise hayır batmıyoruz ama vasat biçimde yaşamaya devam edeceğiz. Ve tabi ki şükretmeye de... Şükretmeye harcadığımız vakti kitap okumaya harcasaydık şimdi ab seviyesinde müreffeh bi ülke olmuştuk
-
@fondra, içinde söyledi: Batıyor Muyuz?
sağolsun siyasilerimiz(bir tane var gerçi)
hocam buraya çok güldüm
-
AMMA BATAR AMMA ÇIKAR (HÜSEYİN KAĞIT)
Çıkmışım yar ben bir yola (KPSS)
Amma batar amma çıkar
Tutunmuşum çürük dala
Amma batar amma çıkarOyna artık son kumarı
Zaten edemedik kari
Sala gitsin kemik zarı
Amma batar amma çıkarUnutuldu kıyağımız
Tutmaz oldu ayağımız
Salanıyor kayığımız
Amma batar amma çıkar -
Kasım ayına kadar inşallah batmayız.
-
@bilginaky neden kasım?
-
Yılsonu beklentileri mevcut durumdan daha sıkıntılı. Üstelik dün yine İran-Türkiye ve Rusya devlet başkanları kolkola idi. Bu durum neyi ne kadar etkiler bilemiyorum ama Putin o tipiyle bana hiç samimi gelmiyor.
-
@bilginaky baya battık bildiğin
-
@antimülakat gelse ne olur ki? Aralık ayına kadar ödenmesi gereken 80 milyar dolar borç var. Kamu özel sektör borç toplamı bu kadar yüksek ve zaman bu kadar darken rusya bize kasayı boşaltsa ne çıkar.