2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav Sonucu Bekleyenler (Soru tartışmayalım)
-
Artık soruları tartışmayıp sadece,sınav sonuç heyecanı ve duyumu paylaşılsa bu başlıkta nasıl olur?
-
Ben varım ulen! Yahu ulan adamlar aynı soruları tartışa tartışa artık bana da farklı sorular gibi gelmeye başladı bakıyorum aynı sorular ama ben sürekli yanlış kabul ediyorum moral alt üst oluyor ehehe.
-
Bi rahat nefes aldık dayı sagol
-
evet evet. güzel olur.ben de burdayım
-
yarın açıklanır inşallah.
-
Çok şükür nasıl sınav idiyse herkes çıkarken 90 altı beklemiyordu. Zamanla herkes başka başka sorular sorulma durumuna geldi
-
Poz.. saka saka beklemedeyiz.Umarim yarin aciklanir.
-
Arkadaşlar cuma mı haftaya mı dersiniz
-
Büyük ihtimal cuma olur hocam,dersi çok ihmal ettik yarın asılmaya başlicam inşallah.
-
Diğer başlık çığ gibi buyuyor bura daha iyi yeni gelenler oluyor 40 kere tartistip fikir birligine vardigimiz soruya yok oyle değil de boyle deyince ortalık karisiyor
-
Resmen sessizliği hissettim :))
-
Gerçekten ayıp ediyorsunuz
-
O değilde ne zaman açıklanacak bu sınav
-
İçimden bir ses bu gece açıklanacak diyor. ( tamamiyle hissiyat arkadaşlar duyum falan Yok saldırmayın hemen)
-
@suytres İçindeki sese kurban olim niye saldıralım dostum ne duyumlar geldi geçti.
-
içimdeki kötü bir his ikinci bir sgk faciasının ilk günlerini yaşıyoruz diyor.
-
@istatistikçik ya yeni gelen arkadaşlar biraz sabırsız ve direk anlamadan konuşuyorlar son zamanlarda onun için öyle yazdım dostum
-
@hahamas aman diyim hocam Allah korusun
-
@otuzyılsavaşı pazartesi en erken diyor içimdeki ses
-
@istatistikçik açıklansa açıklanırdı hocam şu zamana kadar. demek ki baya bir uzun süre sonra açıklamayı planlıyolar diye düşünmeye başladım artık.