2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@kpssınavı, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit hocam 2000 kasım ve 2001 şubat kriz yaşanan aralık soruda 99 demiyordu sanırım. 99 da da herhangi bir kriz yaşanmadı bildiğim kadarıyla.
iyi ben çizeyim o soruyu
-
@audit Meclis ama bir an Cb'ye de gitmedi değil elim.. Uluslararası hukukun meşru saydığı hal cümlesi kafamı karıştırdı.
-
@audit kamu borçlanması gibi bir şık vardı sanki. 94 krizi nedeni vardı şıklarda öyle hatırlıyorum
-
@yağmur1223, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit kamu borçlanması gibi bir şık vardı sanki. 94 krizi nedeni vardı şıklarda öyle hatırlıyorum
tamam ya iki saattir anlatmaya çalıştığım soru bu.
-
@yağmur1223, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
iste bu soruda, krizin nedeni değildir, şeklinde soruyordu sanirim.
-
@audit evet değildir' i soruyordu.
-
Alan kısmında soru sayılarını hatirlayabilen var mı arkadaşlar uluslardan kaç soru vardı akıl kalmadı ben de
Gençler şu soruma da bir el atıverin
-
Tarihteki ilk antlaama: kades antlasmasi, bir de padişahlar sorusu vardi hatırlamıyorum tam
-
Alan kısmında soru sayılarını hatirlayabilen var mı arkadaşlar uluslardan kaç soru vardı akıl kalmadı ben de
Gençler şu soruma da bir el atıverin
yayılmacılık, soft power. soruları hatırlayamıyorum. normalde takır takır gelirdi.
-
@audit ben de öyleyim kafam durdu. Galiba uluslar 87 den itibarendi öyle hatırlıyorum ama emin de değilim:/
-
@cagii paşalar hocam. Enver,talat, cemal paşa..
-
adam memurluk sorusu dışında, memurun müracaatı konulu da bir soru vardı. detayı hatırlatan var mi? hatta şıklardan birinde; memurun müracaatına hemen cevap verilir, diyordu
-
@audit buna ilişkin yönetmeliği dpb hazırlar diyordu. Ben o yaptım.
-
@audit yanlış olanı soruyordu yine.
-
@audit buna ilişkin yönetmeliği dpb hazırlar diyordu. Ben o yaptım.
gözüm kapalı salladigim için ne cevap verdiğimi hatırlamıyorum
-
@audit ben de dpb ne alaka deyip yaptım hocam. Bakanlar kurulu yazıyordu nette baktığımda ama garanti diyemem.
-
@yağmur1223 teşekkür ederim, haneme bir yanlis daha ekliyorum
-
Hangisi memur sınıfı değil miydi oyle bi soru sinir hizmetleri yaptim emin değilim, paktlar sorusu 1) sadabat 2) bagdat 3) de de garip bisey vardı hatırlayamadım
-
@cagii Evet sinir hizmetleri yok diğer şey de cento
-
@öğrenci neydi hocam o 1 2 3 mü, ben onu bilmediğim icin 1 2 yaptim