2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Arkadaşlar kazananlar arasında guy ya da dguy mülakatı bekleyen var mıydı? Bilgilendirirseniz teşekkür ederim
-
Arkadaşlar arayıp gvsyi tek sayfaya sığdırmamı istediler. Söyleyen arkadaşımız haklıymış Oysaki orda hiçbir şey dememişlerdi ️
-
Ben açıklamaların olduğu 2. sayfayı çıkarmadım, imza kısmı zaten ilk sayfadaydı. İncelediler teslim ettim bişey denmedi.
-
Arkadaşlar merhaba,
Evrakları elden verenler sorabildi mi acaba, güvenlik soruşturması ne kadar sürermiş? Başka kurumlarda halihazırda çalışanlara evraklar ne kadar sürede gelir acaba? -
Kazanan arkadaşları tebrik edip hayırlı olsun diyorum ve soruyorum. Kazananlar arasında kamu yönetimi mezunu var mı?
-
@kaptan06 1.5 ay sürer dediler, ama belli olmaz bence yine de
-
Evraklarını teslim eden arkadaşlar, belge olarak sadece dilekçeleri mi verdiniz yoksa ayrıca rapor vs verdiniz mi? Örneğin sağlık sorunu olmadığına dair beyanı verirken ayrıca kurul raporu verdiniz mi?
-
İibfde yedek bekleyen arkadaşlar ben 1.yedektim kurumdan dönüş yapıldı bana belgesini yollamayan varmış çağırdılar beni haberiniz olsun
-
@gs47 sadece bir kişi feragat etmiş sanırım
-
Hukuktan feragat eden var mı acaba?
-
@siyasalcowfest bilmiyorum hocam bilgi vermediler
-
26 Ocak tarihinde Cimer bilgi edinmeye başvurmustum,bugün cevap gelmiş..
Sağolsunlar 56,6 vermişler mülakata.. Sondaki 0,6 güzel olmuş. Bir 56 ile elendim demek var bir de 56,6 ile elendim demek var...
-
@öğrenci valla ben hiçbir şey anlamadım bu mülakattan .kim kazandı ne oldu ne bitti gruptan birileri var mı hiç bilmiyorum .burda o kadar kişi yorum yaptı puanım şu felan diye ama sonra kimse kazandım felan yazmadı .
-
@ekeblad öyle hocam pek yorum yapan yok. Tabi kazananlar forumu bilmiyor da olabilir. Kurum da sağolsun ne liste açıkladı ne de puan
-
@öğrenci öyle de .hiç mi bir kimse yok .yanı yazılan puanlara göre en az 20 25 kişi bu gruptaydı .yani anladık kişisel veri felan deyip paylaşmadılar da bizim de öğrenme hakkımız var .liste paylaşan kurumlarda bile listeye başka başka kişiler dahil edilirken ,hiç liste paylaşmayan da insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor .neticede bitti ama benim mülakatım bana göre gayet iyiydi.ters köşe yapıp konu dışı sormalarına rağmen bildim .Kesinlikle hak ettiğimi düşünüyorum .Hakkımı yiyip başkalarını almışlar sa da haram olsun hepsine .hayrını görmesinler
-
@ekeblad Hocam ben bir iki soru bilememiştim onun için mülakatımın kötü geçtiğini düşünüyordum.Fakat her giren her soruya mükemmel cevaplar vermiyor. Naptıkları neye göre aldıkları belli değil. Dediğiniz gibi liste paylaşmayan kurumlarda biraz daha fazla şüphe oluyor. Hoş paylaşılsa da bu tarz absürd mülakat puanlarını paylaşıyorlar. Ne diyelim...
-
Gvs bekleyenler arkadaşlar bir gelişme var mı sizde?
-
@kivi henüz bir gelişme yok. Sizce ne zaman biter gvs? İstifamı vereceğim sanırım bu hafta ama, acaba süreç çok uzar mı ki gvs için
-
@hopelessjobless hocam süreçler hep uzun sürdü bende de henüz daha bir gelişme yok.
-
@hopelessjobless güvenlik soruşturması bildiğim kadarıyla, ikametinizin olduğu il emniyet müdürlüğü tarafından yapılıyor. bu da yaklaşık olarak 1 ay sürüyormuş. güvenlik soruşturmasından sonra da kurum da atama yazılarını tamamlar diye biliyorum.