2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@falcon9 Nasıl ya ? Kasım ayında ben de askere gideceğim bildiğim kadarıyla atama olursa askerlik sonrası başlatılıyor göreve...
-
@öğrenci @falcon9 devlet memurları kanunu -bölüm 2 Şartlar- Genel ve özel şartlar- madde 48: Devlet memurluğuna alınacaklarda aşağıdaki genel ve özel şartlar aranır:
6. Askerlik durumu itibariyle;
a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,
b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,
c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya
yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
Umarım mağduriyetiniz giderilir. -
@öğrenci @falcon9 hatta ek olarak bir de şöyle bir durum var ne yazık ki :
İşe başlamama halinde yapılacak işlem:
Madde 63 – (Değişik: 23/12/1972 – KHK-2/1 md.)
(Değişik: 12/5/1982 - 2670/24 md.) Bir göreve ilk defa veya yeniden atananlardan belge
ile isbatı mümkün zorlayıcı sebepler olmaksızın 62 nci maddedeki süre içinde işe başlamayanların
atanmaları iptal edilir ve bunlar 1 yıl süreyle Devlet memuru olarak istihdam edilemezler. Bunların
belge ile isbatı mümkün zorlayıcı sebepler nedeniyle göreve başlamama hali iki ayı aştığı
takdirde atama işlemi atamaya yetkili makamlarca iptal edilir. -
merkezi atamayla bir yere yerleşirsek askerlik sıkıntı olmuyor buna eminim. ama bu tip kurumlar nasıl bir yol izliyor anlayamadım. yedeğini çağırma işi görevi kabul etmediğinde olur, biz kabul edeceğiz halbuki, sanırım en son çare idareye dava açmak olur.
askerlik durumu olan arkadaşların kurumu arayıp bilgi almasını rica ediyorum, sayı olarak fazla olursak kurum açıklama yapma ihtiyacı hissedebilir, ner bilgiler elde etmiş oluruz. -
Askerliği aradan çıkartıp kalkınma ajansları,ihracatçı birlikleri vb. ya da özel sektöre başvurayım diyordum.Bu gidişle bir yer kazanırsak hakkımız yanacak galiba.. Neyse bakalımhayırlısı. Kısa dönem çıkarsa çok sorun olmaz gibi de uzun dönem çıkarsa sorun olacak gibi.
-
10 kişilik ilan için 685 ileti.vayy bee halimize üzüldüm :((
-
Arkadaşlar merhaba çalışmalarınız nasıl gidiyor nerelere ağırlık veriyorsunuz çalışırken? Malum sınava 6 günümüz kaldı
-
Arkadaşlar mevzuat kısmında sitede yer alan veri sorumlusu, açık rıza, ilgili kişi vs de dahil mi
-
@gs47 bence hepsi dahil .hatta daha bile çoğu çıkabilir .ben kırsal kalkınmayi destekleme ajansının sınavına girdim .mevzuat diyodu .sitede ne var ne yok hepsini indirdim çalıştım .Sınavda acayip acayip yerlerden soru geldi .umarım bu sınavda da sadece sitedeki her şey çıkar .öyle sorular buluyorlar ki...
-
kamu maliyesinden kasıt tüm maliye konuları mı yoksa bütçe, kamu gelirleri,kamu giderleri mi?
-
@ekeblad sence AB direktifleri ve veri koruma tüzüğü de önemli mi yani bunlar sitede yok ama platformda var
-
20 soru sorulacak değil mi? 18 sayfalık kanun dışında neler var?
-
Giriş belgeleri yayınlanmis
-
@nano aynen hocam ustelik hesap makinesi de serbest ptt uzmanlik sinavida boyleydi hesap makinesi serbestti ilginc
-
@wasp61 ayrıca hesap makinesinin çok lazım olduğu soru da yoktu ptt uzmanlık sınavında.
-
iyi de sınavda matematik yok mu?o zaman 4 işlem nasıl olacak?
-
Soru sayısını insan bi zahmet yazardı.
-
Sınav süresi 120 dakika olduğuna göre sınav muhtemelen 100 sorudur
-
Gk-Gy,Kvkk mevzuatı ve anayasa-idareyi sıkı tutmak gerek,eleyici sorular muhtemelen iktisat,maliye ve uluslararasından gelir diye tahmin ediyorum.
-
@arven16 aradım kurumu ilanda yok mu soru sayısı hakkında bilgi yok dedim biz de bilmiyoruz ybu arayın dedi aradım sosyal bilimler enstitüsünu acmadilarr tekrar arayacam birazdan. Yanlışlar doğru götürüyor mu gk gy kısmıni ne oluşturuyor belli değil