24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@Yoluzunyol ben hızlı bir kanun okuması yapıyorum. Gerçi hızlı derken en az 3 saat sürüyor okumak ama daha başka kısa yol bilmiyorum eger elde not yoksa:/
-
Hocam kendi notlarıma bakarım herhalde. Zaten denemelerden de sıkıntının nerede olduğu ortaya çıktı. Ona göre bi göz gezdirecem
-
arkadaşlar şimdi bir şeyi merak ettim bizim sınava girişimiz nasıl olcak ? mesela aynı yerde her iki sınava da(adli-idari) giren olursa o 9 da girip biz dışarda bekleyip 10 damı gircez .yada bizde girip içerde oturcaz mı önceden giren bilgisi olan var mı ?
-
@jokerr bu sistemde aynı binada aynı sınava girenler var mesela sadece idariler bir okulda sadece adliler bir okulda , hem adli hem idariler bir okulda gibi
-
idari hakimliğe bir arkadaş girecek giriş yerleri malum belli oldu ancak TEK OTURUM şeklinde girilecek yazıyor. Başvuru yaparken iki oturum değilmiydi birleştirdiler mi anlamadım 10:30 başlayacak 12.40 da bitecek öyle mi?
-
@Tsubasa hocam iki oturum ancak ortak alan hemen ardından kendi alanın yani bu süreçte dışarı falan çıkamıyoruz.
-
@aliveli hocam sağolsın merak ediyor insan farklı olunca bu arada sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu ? Götürmüyor diye biliyorum emin olalım
-
@jokerr götürmez bocam 2 alam sorusu tuttursanız zaten hayatınız değişir ️
-
Bu konuda hiçbir fikrim yoktu. Yanlışlar doğruyu götürmüyor mu? Töbe ben boş bırakırdım valla hiç bilmiyordum he
-
@Harun-Resid sakın ️
-
EMANETÇİ OLMAMA OLASILIĞI VAR MIDIR ÖYLE BİR DURUMDA NE YAPACAĞIZ BİLEN BİRİLERİ YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
-
@aliveli hocam baya yordum senide sağolasın bir soru daha sorup çekileyim alandan kastınız ilk dagıtılacak olan mı medeni usul vs mi yoksa sonra dagıtılacak olan ortak alan bilgisi mi ?
-
Çoğu yerde emanetçi vardır ,herkes dışardan geliyor sanmam olmayacagını.
-
Tarih matematik soruları anayasa idare sorularından daha fazla puan getirecek şahsi fikrim
-
@jokerr VALLA HOCAM OLMAZSA NE YAPACAĞIZ ÇOK CİDDİ SIKINTI
-
çankaya ımkb anadolu lisesini bilen bir ankaralı var ise bana aşti veya kızılay üzerinden tarif edebilir mi?
-
@jokerr hocam alandan kastım gk gy hariç hepsi
-
arkadaşlar kurum sınavlarında emanetçi bulmak kolaydır ama bu tür sınavlarda çok rahat bulamayabilirsiniz tedarikli olun
-
@aliveli arkadaşlar güvenip güvenmeme konusunda bir şey söyleyemem size kalmış ama Ankara'da bir çok büfe emanet alıyor. 1-2 tl'ye halledilebilir.
-
@Yoluzunyol hocam mevlana bulvarını biliyomusun ?