24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@paretowilfredo sağolun yeni bir duyum olursa hemen yazarsanız sevinirim şimdiye kadar itibar ettiğim tek tahmin sizinki oldu
-
@osamano lan saçma span konuşma benim adım mehmet fatih bir kere emrah bugra dediğin kişinin facede paylaştığı şeyleri alıp kopyaliyorum buraya çünkü nerdeyse cevaplarimiz yakın sen nasıl kaymakam olacan ya tahammülsüz herif sen milleti böyle mi zan altına alican
-
@Yemlihan58. Lanli lunlu konusan kim benmiyim senmisin sen nasil kaymakam olacan boyle saga sola saldriarak biktrdn milleti yetr la yeter hepsini kazandin tebrikler
-
@osamano Kardeşim bak zaten stress içindeyiz ben tekrar tekrar tabiki sorcam sinirlerimiz yıprandı sen hala gelip burda beni başkalarına benzetiyosun inşallah herkes hakettigine kavuşur sende bende emrah bugra dediğin kişide herkesde birbirimizi kirmayalim burda
-
Aman yarabbi...kalbim durcak gibi oldu paretonun verdigi duyumla hakkimizda hayirlisi gercekten
-
@kismetnasip insallah kardesim
-
@paretowilfredo sinava hazirlaniyor diye biliyordum sizi. Sasirdim girmemenize. Hayirlisi olsun.
-
@thyasbr hazirlaniyordum kardesim ama simdilik vazgectim hakimlik.mesleginden. sizler icin sordum bu kez sirf insallah yanilmayiz bakalim
-
@Yemlihan58.
-
@paretowilfredo hocam eyvallah uğraşın için,günlerdir her yerde duyum paylaşılıyor ama ilk defa senin paylaşımına güvendim az çok tanıdığımız için,inşallah bir aksilik çıkmaz,beklemeye devam ediyoruz
-
@paretowilfredo inşallah dediğin gibi bugün açıklanır. Herkes gibi sizin duyumunuza güveniyorum.
-
Saat dört oldu linkler hala hareketsiz. Sanırım paretoyu yaniltmislar zaten saldırı vs olmuş hesaplarına geçmiş olsun pareto.
-
@Yoluzunyol valla kardesim ben de sizin kadar endise ve heyecanla takip ediyorum.. insallah uzmeyiz sizleri halen umutluyum ben
-
Saldirsinlar kardesim meyve veren agac olmaya calistik hep bunlari goze almasak girmezdik bu ise sosyal fayda arttikca birilerinin senedir sektoru parsellemislerin kisisel faydasina dokunuyor.
-
@paretowilfredo şunu sormak istiyorum. Duyuru linklerinde 12934de yds var, 12935 ve 12936yı deneyince anasayfaya yönlendiriyor bu linklerin aktif olduğu anlamına gelmiyor mu? Neden linklerde hareket yok deniyor?
-
@paretowilfredo hocam mesai bitecek sayfayi yenilemekten yoruldum size zahmet olmazsa bir daha sorsaniz bugun icin beklemeye devam edelim mi ?
-
@Ötüken Aynen hocam bugün açıklanma ihtimali vardı, @paretowilfredo abimiz de bugün deyince biz de bugün kesin dedik, başından kalkamıyoruz
-
@bekleyenagac aynen kardesim 35 ve 36.aktif linkler su an anasayfaya atiyorlarsa
-
beşe kadar bekleyelim aktif linkler varsa
-
@paretowilfredo evet kardeşim rica etsek bir daha teyit eder misiniz?herkesin farklı sorumlulukları var kimi işinin başında ama iş yapamıyor,kimi çocugunun yemeğini erteliyor,kimi planları iptal ediyor ekran başında durmaktan...