HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Hocam cok tesekkurler basarili allah razi olsun Pzt is basi mi simdi valla brn heyecandan okuduklarimi anliyamadim da
-
@Sucuklu_Kahve kardeş şu istanbul dışı olanlar ne zaman olacak bi söyleyiver evde dört dönuyorum valla stresten.
-
diğer iller ne zaman açıklanır acaba? ayrıca İstanbul için kazananlara başka ne gibi bilgiler verildi paylaşırlarsa iyi olur(eğitim,belge vb.)
-
@Marycr tebrikler, Basarili yazisinin devaminda ne yaziyor neresi icin vs... ?
-
Teftiş ve diğer iller uzmanliklara istanbul uzmanlik düşünür musun diye sorulmustu. Acaba almadılar mi istanbul dışından istanbul a
-
@Sucuklu_Kahve tişikkirler sıpırmen
-
@Sucuklu_Kahve diğer iller için de aynı performansı bekliyoruz. Lütfen. .
-
Milyonlar tek yürek @Sucuklu_Kahve den istanbul disi iller icin aciklama bekliyor
-
@Sucuklu_Kahve yapıştır panpa, ucuğuna iki yumurta kıram, söyle istanbul dışı uzmanlıklar ne zaman, sucuklu yumurtam, kahvaltılık omletim döyle deyiver hele
-
Istanbul dışında yaşayıp istanbula atanan var mi?
-
@goldfishformula ulan gülmekten ölüyorum ya
-
İnzivadayım Dostlar, sucuklu Kahvemi içiyorum, kalemim küs, defterimin kalbi Kırık.
Şaka bir yana da, Dostane sohbet ettiğim. 5-6 arkadaştan güzel haber aldım, Ne güzel sizlerin sevinçlerine ortak olmak.
Dostane bir tavsiye, Önce aile büyüklerinin ellerini öpün, sizlerin zahmetini çeken o anneler var yaa, Bim'den aldıkları ürünler, Meyve tabakları Elleri öpülesi Cennetlik insanlar.
Haklı gururunuzu yaşayabilirsiniz. Ama forumlarda değil.Unutulmamalıdır ki, Kazanamayan çok değerli kardeşlerimizde var. Onlarında Üzüntülerinin ortağıyız, Haklarında hayırlısı olsun, Herşeyde bir hayır vardır Gerçekten böyle bir değerli söze inansınlar.
Sağlıcakla,
-
@Sucuklu_Kahve belli boş insan değilsiniz bir şeyle biliyor veya bilebiliyorsunuz.
sizden ricam diğer iller için de bir araştırma yapabilir misiniz ?
-
@Sucuklu_Kahve HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
İnzivadayım Dostlar, sucuklu Kahvemi içiyorum, kalemim küs, defterimin kalbi Kırık.
Şaka bir yana da, Dostane sohbet ettiğim. 5-6 arkadaştan güzel haber aldım, Ne güzel sizlerin sevinçlerine ortak olmak.
Dostane bir tavsiye, Önce aile büyüklerinin ellerini öpün, sizlerin zahmetini çeken o anneler var yaa, Bim'den aldıkları ürünler, Meyve tabakları Elleri öpülesi Cennetlik insanlar.
Haklı gururunuzu yaşayabilirsiniz. Ama forumlarda değil.Unutulmamalıdır ki, Kazanamayan çok değerli kardeşlerimizde var. Onlarında Üzüntülerinin ortağıyız, Haklarında hayırlısı olsun, Herşeyde bir hayır vardır Gerçekten böyle bir değerli söze inansınlar.
Sağlıcakla,
Hocam diğer iller içinde bir şey söyleyin. Lütfen.
-
@Sucuklu_Kahve diger iller icin tahmininiz var mi?
-
@ncbb nerden ogrendiniz bunu ?
-
bi arkadasi için takipteydi sanırım muhtemelen arkadaşı istanbul için girmişti sınava. Face grubunda istanbuldan bi hafta sonra diye soylemislerdi ik çalışanları demişlerdi. Öyle bekleyelim biz de.Cok hızlı oldu gerçekten bu denli beklemiyordum.
-
@Yoluzunyol facebook grubunda 1 hafta sonra diyen bendim ik ya sormuştum istanbul ile diger iller arasinda 1 haftadan fazla oynamaz demişti kardesim
-
@dogan1679 o zaman çok da beklemeyecegiz anlaşılan Hayirlisi ile gelir inşallah sonuçlar. Bir de merak ettiğim şu var hep sohbet havasında mülakat i geçenler kazanmış gözüküyor yokmu alan sorulariyla ve kpss puanı yüzünden sorgulanip yinede mülakat geçen arkadaşlarımız ümidimi kaybettim söylenenler karşısında.
-
arkadaşlar bazı kişilerde genel müdürlük uzman yard yazarken bazılarında istanbul şube uzman yard için uygun görüldünüz yazıyormuş bu doğru mu ?