HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım, ben de sizler gibi heyecanla bekliyorum. İnşallah hak edenin kazandığı bir süreç olur.
-
Sırf @Sucuklu_Kahve ye yazmak icin siteye üye oldum
Kardes bugun aciklanirsa efsane olacaksin
Aciklanmazsa bilmem bu grup ne yapar -
@dogan1679 Dostum süreçte bir çok takdir ve dostlar kazandığımı düşünüyorum, daha çok özelden yazıştığımız sadece "Sanal karakter" olarak dostane sohbetler yaptığımız insanlar açısından "kredim" olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi bugün ve yarın açıklanacağını ümit ediyorum.
Kendimi iddialarım ile "Pota'ya" koyuyorum, Hemde Arda Turan'ın 3lük denediği Potaya
-
@Sucuklu_Kahve grup mulakatinda herkesi ikna eden arkadaşı buldum helal olsun kardeşim insallah süreç dedigin gibi sonlanır biran önce hakkimizda hayirlisi olsun
-
@dogan1679 Grup mülakatında herkesi ikna eden arkadaşı Müge Anlı vasıtasıyla mı buldun ?
Ben süreçte yokum hocam. Ben "Sucuklu Kahve'mi" içiyorum. Süreci takip ediyorum.
-
Ne kadar adrenalinli bi süreç bu, günü saati olaydı iyiydi
-
Arkadaşlar umarım bugün ya da yarın açıklanır. @Sucuklu_Kahve arkadaşımıza güvenmek istiyoruz olmayacaksa da olmayacağını bilelim en azından...
-
Bu açıklama beklentisi sadece istanbul uzm. yrd. için mi yoksa diğer illerinde açıklanması söz konusu mu?
-
Ben de aradim. Bugun veya yarin aciklanacagi ile ilgili bir bilgi yok dediler.
-
@Eftelya haydaaa, yalan olacak desenize. Bence site tık rekoru kırıyor sayemizde
-
Arkadaslar simdi su konuya ben netlik getireyim sonuclar aciklanabilir de aciklanmayabilir de cumaya kadar. Bu hafta aciklancak diye kendinizi sartlamayin bilginin nerden nasil geldigi belli değil arayın ik yi sorun. Ik bilgi verilmeyeceğini (santral numarasindan ulassaniz da) soyluyor ve duyurunun halk bank sitesinden yapilacagini.
Şahıslara degil kurumlara itibar edin arayin sorun isiniz garanti olsun.
Simdi ben derim ki burada bugun aciklancak aciklanirsa adam bildi diyeceksiniz.
Aciklanmadi diyelim yazarim buraya imzalar toplanmamis veya baska bir sey uydurulur bir dahaki hafta aciklanacak derim. Spekulasyon olur bu tur aciklamalar o yuzden uzmeyin kendinizi.
Numaralar:
02165037070 santral
02165035172 ik numarasi 71 73 u de deneyin -
@kalemiye Bence de daha fazla kisi ararsa daha saglikli bilgi alinir.
-
@Eftelya hocam aramaktan daha cok insanlari uzmemek adina yazdim ortada muallak belirsiz bir durum olusuyor. Bunlari dusunerek uyuyorlar ders calisamiyorlar soylenti arttikca ciddilesiyor durum. Dedigim gibi aciklanirsa ben bildim der aciklanmazsa siler iletiyi ceker gider kullanıcılar kuruma guvenelim diyorum o kadar.
-
@Sucuklu_Kahve nickli arkadaşın yaptığını doğru bulmuyorum sırf düşüncemi söylemek adına üye oldum.belli ki hani olursa da tutarsa bildim derim ismim olura dayalı bir tahmin var burda.ama insanların direkt psikolojisini etkiliyor bu bi kişi laf olsun diye belki böyle birşey yazıyor bunca insan 7/24 siteye giriyor sürekli stres sıkıntı sahibi oluyor.bence biraz bu insanlarla empati yapıp ona göre konuşmak lazım yoksa herkes bilir şu gün açıklanacak bugün açıklanacak diye ortaya birşey atmayı
-
@Sucuklu_Kahve nickli arkadaşın yaptığını doğru bulmuyorum sırf düşüncemi söylemek adına üye oldum.belli ki hani olursa da tutarsa bildim derim ismim olura dayalı bir tahmin var burda.ama insanların direkt psikolojisini etkiliyor bu.bi kişi laf olsun diye belki böyle birşey yazıyor bunca insan 7/24 siteye giriyor sürekli stres sıkıntı sahibi oluyor.bence biraz bu insanlarla empati yapıp ona göre konuşmak lazım yoksa herkes bilir şu gün açıklanacak bugün açıklanacak diye ortaya birşey atmayı
-
@kalemiye Bence beklentiye girmeyelim bugun yarin diye. Stres yaratacak surekli siteye girip bakmak. Zaten insan kaynaklari da su gun aciklanacak diye bilgi vermez.
-
Bu Başlıktaki son yazımı yazarım köşeme inzivaya çekilirim.
1.Sınav ilanının haberini vermiştim.
2.Sınav sonuçlarının açıklanacağı günü.
3.Mülakat günlerini ve yerini.
4.Şimdide son kez açıklama tarihinle ilgili bir açıklama yapmıştım.Not : İyi kalpli insanları üzmeyin, "Sanal Karakterleriz" Hepimiz bu yollardan geçtik, ben bu süreçte yokum, ancak bir çok süreçte sizin yaşadığınız heyecan kat ve kat fazlasını yaşadım. Empati Yapmak başkasının yerine geçtiğini düşünmektir, Bizler empatinin bir tık ilerisini yaparak başkalarının yerine geçmek değil de yeri geldi başkası da olduk.
Önceden insanlar iyiydi, Kahvemi Şekerli içerdim, Sonradan "Orta, Acı" Böyle gitti. Artık Sucuklu_Kahve içiyorum.Haydin Sağlıcakla, mor püsküllü kalemimi kalemliğime koyar. Dostane sohbet sahibi olduğumuz arkadaşlardan, mutlu haberler beklemek üzere İnzivaya çekiliyorum.
Hayat Kısa, Kuşlar Uçuyor. Haksız yere kalpleri kırmayın gençler. Her türlü eleştiriye açığım. Ancak bazı arkadaşlar için yardımcı oldukça, laf yedikçe İnsan kendine soruyor. Neyin Mücadelesi Diye
Yine kötülük kazandı, zafer sizin gençler. Ben Kaçar
-
@Eftelya elbette olmasi gereken de bu. Uzmanlik icin eğitimler 4 gun sonra basladi gecen sene evrak toplamak icin sure verildi zaten. Varsa baska bir sinaviniz onunla ilgilenin ya da baska bir isle mesgul olun ben aldim elime Babi Esrari okuyorum Ahmet Umitten napalim:)
-
@kalemiye Haklisiniz...Bizim iç kontrol grubunda ses yok hiç, ben de burayi takip ediyorum, beklentiye girince ister istemez stres artiyor. Ocak sonu diye kendimi alistirdim, erken aciklanirsa da iyi olur:)
-
@tatanga5448 HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@Sucuklu_Kahve nickli arkadaşın yaptığını doğru bulmuyorum sırf düşüncemi söylemek adına üye oldum.belli ki hani olursa da tutarsa bildim derim ismim olura dayalı bir tahmin var burda.ama insanların direkt psikolojisini etkiliyor bu.bi kişi laf olsun diye belki böyle birşey yazıyor bunca insan 7/24 siteye giriyor sürekli stres sıkıntı sahibi oluyor.bence biraz bu insanlarla empati yapıp ona göre konuşmak lazım yoksa herkes bilir şu gün açıklanacak bugün açıklanacak diye ortaya birşey atmayı
Bu adam bir çok ilanın yada sonucun açıklanma tarihini bilmiş bir arkadaşımız. Tabiki %100 inanmıyoruz ama arkadaşımızın duyumları sağlamdır. Aciklanmasa da birşey kaybetmeyiz. Adam aldığı her sağlam bilgiyi bizle paylaşıyor daha ne yapsın