HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Hattom bu kadar ses çıktıysa acıklanacaktır diye umuyorum :S
-
Mulakatlar biteli 2 gun oldu, bu hafta aciklanmaz bence bosuana heyecan yapmayalim:(
-
@Hattom Ben gelecek diyorum İddialıyım, Hadi bakalım Survivor Düello
-
@Sucuklu_Kahve Insallah yanilirim ama sanmiyorum bu kadar çabuk olsun:)
-
@Sucuklu_Kahve listeler hazır diyorsa en geç gelecek hafta açıklanır tabi bu hafta sonuna kadar gelirse de şaşırmam
-
@yunusk hocam sormayın bildiğin rüyamda açılmayan bir ile atanmıştım ama yine de sevinçten ölüyordum
-
Benim de bütün gün rüyamdaydı arkadaş bi türlü listeye bakamıyordum hep bir aksilik..
-
Ne güzel haftaya perşembe cuma gibi bekliyordum. Gözlerim şasi oldu sürekli bakmaktan.
-
@Marshallgil Allah Allah Ben de ayni ruyayi gordum hayirlara vesile
-
@derbederoldum beni de ezdiler baya mülakat sonrasinda çok üzüldüm
-
Sevgili dostlar sizce grup mülakatı bu mülakat sürecinin ne kadarlık önemli kısmını oluşturuyor? Yani bireyselde çok heyecan yapmış ama kişilik envanteri ve grup mülakatı istenilen gibiyse o adayın şansı nedir sizce?
-
@maldırık %40etkiler dedi ik da Elif hanim
-
@TcZiraat hmm teşekkür ettim hocam o zman fazlaca karma bir değerlendirme süreci olacak heyecana yenil düşüp bildiğimi unuttuğum için karamsar bir moddaydım bekleyip göreceğiz o zaman
-
arkadaşlar merhaba az evvel genel müdürlüğü aradım uzman yardımcılığı ne zaman belli olur dedim ik daki görevli istanbul için sitede takipte kalın bugün açıklanması sürpriz olmaz dedi haberiniz olsun
-
@texsas12 hocam hangi numarayi ariyorsunuz buraya iletebilr misiniz.
Cunku baska numaralardan bilgi almaya calisildiginda ben ve arksdaslarim insan kaynaklarinin bu durumla ilgili bilgilendirme yapamayacgi yönünde. Sadece siteyi takip edin deniliyor -
@texsas12 sadece İstanbul mu açıklanacak acaba?
-
0216 503 70 70 i arayın hocalarım santralden mülakatlar ile ilgili şubeye bağlar mısınız diye rica edin oradan bilgi alabilirsiniz özellikle bana hangi il diye sordu
-
@texsas12 02165035171-72 bunlar da iknin. Temennimiz aciklansin yonunde hayirlisi.
-
Bir kez daha yanılmamanın Haklı gururunu yaşaraktan, Sonuçların geleceğini düşünüyorum. Hatta bir bakmışsınız Pazartesi işbaşı olmuş :))
-
@Sucuklu_Kahve hocam beklentiyi öyle bir yükselttiniz ki Alp dağlarında geziyor. Yanılmamanız temennisi ile..