HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Facebook grupta linkedin hesabına bakılan olmuş Halkbank'tan .valla benim hesabım Yok orda olan var mı arkadaşlar .ne anlama geliyo bu acaba niye bakmış olabilirler
-
http://basvuru.halkbank.com.tr/ siteye giris yapamayan var mı arkadaşlar? şifre yanlış diyo
-
@anonim_işsiz 1 SAAT ÖNCE BEN GİRMİŞTİM BİRŞEY VARMI DİYE ŞİMDİ GİREMİYORUM BENDE.
-
Sınav sonucunu kaldırıp mülakat sonuçlarını mı koyuyorlar acaba
-
linkedin hesabım var ama sadece adım yazıyor bide üniversite hesabım premium değil ve bakan yok benimkine siteye de girilmiyor of
-
Sınav sonuçlarını yükleme ihtimalleri var mı acaba suan acaba ne zamandır girilmiyor siteye??
-
Heyecandan kalp krizi geçirmezsem çok iyi
-
@hasret hocam sakin olun geçen günlerde de ara ara girilmediği oluyordu siteye
-
Tecrübeli arkadasların yorumlarını bekliyoruz açıklanma durumu var mı arkadaşlar
-
@hasret sakin ol hasret telef olma Bir Şey Olmadı Diye Üzülme, Zaten O Olmayacaktı ! (Kader Bahsi) - Olmazsa olmaz takılma fazla benım kacıncı mulakat
-
Arkadaslar ben kisisel olarak soyle bir yorum yapmak istiyorum; şu an guvenlik arastirmasi yapildigini düşünüyorum, zaten yedek bile almayacaklari için. Ve en erken ocak sonu aciklanacagini düşünüyorum. Tabikii temennim bu hafta
-
sifre yanlıs diyor sistem
-
@ncbb yüklenelim sisteme
-
Haklısınız ama umudum bu belkide şuanki tek umudum stres yaptım. Ne zaman baksam giriyordu siteye her gün 3-4 defa bakardım ilk defa böyle hata verdi
-
bu arada benim 2 tane linkedin hesabı var birisi cok amatörce insallah ona bakmamıslardır cok stalk yaptıgım için benim profile bakanları görseniz ne ettin sen gardaş dersiniz
-
Sisteme yükleme yapılıyor 10 defa denedim girmiyor yarın yada cuma acıklanır.
sucuklu kahve demişti -
@polo88 senin ağzan gurban gardaş hadi inşallah
-
Herkese İyi akşamlar arkadaşlar, çok şükür idari yargıyı kazanmışım. Dualarınızı eksik etmeyin.
Sınav ilanı, sınav açıklama süreci, baraj puanının düşmesi, mülakat tarihlerine varıncaya kadar bir çok konuda "Dirsek teması" ile öğrenebildiğimiz kısıtlı bilgileri sizleri ulaştırdım. Genelde özelden yazışmayı tercih ettim, bir çok özelden dostane konuştuğumuz arkadaşlar bilir. Burada tahmin gibi yazmayı tercih ettim Bir çok konuda, "Ayak yapmayı" severim Yine bir ayak yapayım o Zaman Tahmin gibi Yazayım.
Sürecin sonuna gelindi Arkadaşlar, yakın Zaman'da açıklanacağını düşünüyorum. Bir nalmışsınız pazartesi iş başı olmuş :)Benim düşüncem bu şekilde Sadece küçük bir Pürüz olduğunu düşünüyorum o da çözülür gider
Herkesin Hakkı'nda hayırlısı olsun
Allah'a emanet Gençlik..! -
@Sucuklu_Kahve eyw kardeş Allah yolunu acık etsın hayırlı gorevler.
-
@Sucuklu_Kahve öncelikle hayırlı olsun.Eğitim olmadan iş başı oluyor mu ?