HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Yoluzunyol @polo88 arkadaslar belirtilen telefon numaralarini aradiginizda net bilgi veriliyor.
Net bilgi su sekilde ne zaman aciklanacagi belli degil.
Yani insan kaynaklari personelinin elinde olmayan bazi etkenler var imzalarin toplanmasi gibi bu hafta icin cok hazirlamamak lazim kendimizi. -
@kalemiye yok hocam ben ay sonu şubat basına endeksliyim ama süprüz ve istanbul ozelinde erken olabilir denmiş.netice olarak bekleyeceğiz
-
Sınavın yarın veya cuma günü açıklanacağını düşünüyorum. Umarım Herkesin hakkında hayırlısı olur arkadaşlar. Ben yokum bu süreçte, ama sonucunu yakından takip ettiğim dostlarım olduğu için biraz bilgi kovalama peşindeyim
-
@Sucuklu_Kahve teşekkürler hocam bilgilendirme için
-
@Sucuklu_Kahve hocama güveniyorum ve pusuda bekliyorum
-
@reisülküttab Bu süreçte ne zaman yanıldık Üstad Beklemede kalın. Pazartesi işe başlıcakmış gibi heyecan yapın
-
@Sucuklu_Kahve Teftişten haber yok mu hocam
-
valla bu hafta sanmıyorum ama açıklanırsa iyi olur güzel olur çokta iyi güzel olur
-
@Forza hepsi birden acıklanma ihtimali var
-
@Sucuklu_Kahve bütün illerin mi yoksa sadece İstanbul mu hocam
-
Hocam simdi neden bole bisey dediniz ya bakmiodum ne guzel siteye @Sucuklu_Kahve heyecan yaptim bak simdi
-
@Marycr Heyecan iyidir, ay sonuna kadar beklemeye gerek olmayacağını söylemekte mi suç :))
-
aslında sonuclar belli olmustur fakat imza süreclerine baglı iş ve en son onaya
-
@Sucuklu_Kahve Hocam kesin bilgi mi ? Yarın ya da cuma için heyecan yapalım mı kesin ? :)))
-
hocam insan kaynaklarının mail adresini bilen var mı? mülakatlar bitti fakat yol paralarımız konusunda herhangi bir haber/mail yok.
-
vay be heyecana bak yarın ya da cuma pazartesi iş başı içim içime sığmıyor
-
@elmanane hocam su an sonuclari aciklamakla mesgul olduklarindan bu odeme isini araya sıkistrimazlar. Sonuclar aciklandiktan sonra odemeler olur tahminim.
-
@Sucuklu_Kahve. Hocam cumaya aciklanmazsa grup linç eder sizi
-
@hasret cuma açıklanırsa pazartesi iş başı olacağını zannetmiyorum, saçma olur yani
-
@reisülküttab gruptan bir arkadaşla tartıştık konuyu 2014 de müfettiş yardımcılarının sonucları persembe acıklamıslar pazartesi saat 5 e kadar istemişler hocam .eger pazartesi iş başı olmasa bile salı günü kesin olur.