HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@ncbb ovv hocam olsun da aynı gün de gideriz Allah'ın izniyle onda sıkıntı yok
-
@reisülküttab hocam @Sucuklu_Kahve hocam öyle yazmış vardır bi duyumu. bence de çok erken hani sağlık raporu evraklar en azından 1 hafta eğitim olur diye düşünüyordum ben de ama acayip bi ihtiyaç oluşmuş olabilir belki
-
@reisülküttab hocam birde çalışanlara o kadar değer veriyorlar ki belki toplu şekilde hastaneye götürüp kendileri bile aldırabilir raporu diger evraklar zaten e devletten indiriliyor
-
@Sucuklu_Kahve bilgiyi nereden temin ettiniz en azından bu konuda net bir bilgi verirseniz insanlar devamlı telefon ellerinde beklemezler kardeşim
-
Gerildik hakikaten ik şu gün açıklanır demedi
-
canım biraz sıkkındı bu haberi alınca heyecandan unuttum
-
Gençler bana sorarsanız anca haftaya açıklanır. Bence o bile hızlı sayılır kamu Bankası icin
-
@Sucuklu_Kahve bir şey diyorsa vardır bi bildiği arkanıza yaslanın bekleyin ne kaybedersiniz fazla heycandan
-
@polo88 Hocam o şahıs hangi duyumları paylaştı ve gerçekleşti daha önce acaba
-
valla aksi bi durum yok ama sanal dunyadayız atış serbest yalanda olsa bana iyi geldi haber
-
-
@derbederoldum hocam daha önce sınav sonuçlarıyla ilgili bilgilendirme yapmıştı arkadaşımız
-
@Marshallgil hocam tesekkurler.
-
@Marshallgil sizin bir tahmininiz var mı hocam açıklanma zamanı ile ilgili
-
@texsas12 hocam ben haftaya çarşamba gibi olacağını düşünmüştüm ama Sucuklu Kahve nam-ı diğer İdari Katip perşembe-cuma diyorsa bir bildiği vardır
-
Bu sefer daha fena heyecan yaptı ben de alın herkesi madem ihtiyaç var üzülmesin kimse
-
@hasret sadece tahmin olarak söylüyorum . 1/3 oranından daha fazla bir alım yapılacagını düşünüyorum. 2/5 gibi
-
@ncbb birazda gelmeyen var yüzde 50 ye bağlayalım
-
@hasret ben gelmeyeni hiç görmedim :S
-
Bence 475'ten biraz fazla alım olur tahminim. Eylülden beri mutlaka işten ayrılan emekli olan atılan yükselen olmuştur. 3-5 kişi de olsa ihtiyaç doğmuştur. Uzmanı 500 yapsınlar temiz 25 kişi daha kurtulsun. Tahminim Pazar'a kadar sonuç açıklanır. Sonuçta yazılı okunacak bir şey Yok. Genel müdürün imzasına bakar her şey hadi inşallah hakkımızda hayırlısı sonuçlanır.