HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@prostatic yok eğitim Şart
-
@Sucuklu_Kahve hayırlı olsun kardeşim cuma beklentileri yüksek tutmakta fayda var galiba demi ?
-
@texsas12 Dostum Yukarıdaki mesajımdan ne anlıyorsan öyle davran
-
@Sucuklu_Kahve istanbul uzman yardımcılığı mı yoksa hepsi mi açıklanır hocam tahmininiz nedir bu konuda
-
@Sucuklu_Kahve teftiş için nedir beklenti
-
sabaha anca arkadaşlar o kadar saat denedim
-
Sonuçlarda açıklanmadan önce de aynen böyle olmuştu sistem. Ve sabah 10 gibi açıklanmıştı şimdi yatın uyuyun sabahı bekleyin
-
@mirzanyarr o kişi yüzünden ben de grupta pasif kaldım ve bu yüzden bireyselime kötü etkisi oldu
-
@moonshe aaa sizde mi bizim gruptamiydiniz..
Valla size bişey diyeyim mi o çocuk tam bir amigo yani ezber konusan bir amigo..
Ben hayatimda bu kadar saçma konuşan insan gormedim, ki IK bu durumun farkındaydı zaten.. -
ya benim yaş 29 diye üstüme geldiler. sordukları soruları da bildim. ama yaştan dolayı çok üstüme geldiler. grup mülakatında grup mülakatında da verdiğim ürün önerisikabul gördü. iyiydi her ikisi de ama işsizlikten nevrim döndü insallah cumaya kadar açıklanır.
-
Benimde yaş 30 bir bok olamamissin diye üzerime geldiler.
-
@derbederoldum bana da aynısını yaptılar: (((
-
Ben aracı kurum spk lisansları pazarlama ve aile işleri yaptım diye yumuşattim ama ezdi adamlar sanki is seçme lüksüm varmış gibi
-
uyku tutmuyor kalktık erkenden
-
Gel İnadı Sevdiğim. Yak-Gel bildiğin ne varsa. Sat-Gel gözüm yok para Bulda
Biraz hareketlendirelim Ortalığı, bir finans piyasası kadar hareketli olamadınız
Dolara ayak uydurun biraz.
-
Merkez verileri açıklasa piyasa uçacak
-
arkadaşlar açıklandığı gibi yazın lütfeen işteyim takip edemiyorumm
-
@Sucuklu_Kahve bizler inandık hareketlendik bankadan ses yok
-
bir haber var mıdır dostlar @sucuklu_kahve
-
birader açıklanacak diye uyuyamadım. 5te kalktım baktım sisteme. Bi de kazanamadınız yaızsını okdugum kabus gördüm. Gel de rahatca bekle simdi