HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
içerdama. :))
-
oh kahretsin frank, içerdema değil içerdeyim diyeceksin.
-
Vakıfbank sınavı var ama konsantre olup çalışamıyorum. Bir açıklansaydı da önümüze baksaydık.
-
sucuklu da ayıp ediyor bence bilmiyorsa bilmiyorum demesi gerek diye düşünüyorum o kadar rica ettik.. merkez bankası gibi faiz arttırmıyor ama yapabilirm gibi
-
bu hafta gelir gibi duruyor .persembe- cuma günü özellikle bekliyorum
-
@Sucuklu_Kahve tabii adam vmy olmuş hayat ona güzel, sucuğu geçmiş artık pastırmalı kavurmalı takılıyo.
biz işsizler ise, bimde 5 liraya satılan kol kadar büfe salamı gibi bekliyoruz.
işsizlik çok mokoko bişey yaw -
arkadaşlar bu iş gereçekten sabır işi.. az kaldı inş.. öyle ya da böyle bu süreç de bi gün açıklanacak
-
Arkadaşlar halkbank uzman yardımcılığı face grubunda ,bir arkadas istanbul aciklanma tarihini bilen kisinin( bu @Sucuklu_Kahve dir başka duyumcumuz yok ),en geç cumaya kadar aciklanacagini kendisine ozelden yazdigini belirtmiş. hadi insalahhhhh aciklansin bian önce beklenti,stres tavan yapti artik
-
@mervee o zaman cumayi bekliyoruz Benim için yeterli bir bilgi , cumaya görüşürüz
-
@mervee arkadaşı konuşmuş hocam sanirim @Sucuklu_Kahve iledir.
-
Sucuklu beyefendi, teftiş basligina söyle birsey yazmış "Dediğim gibi Pasif iki günü geçirdik, yarın itibariyle heyecan başlar. Diğer günlerde Hareketlilik artar." Hadi bakalım.
-
@AlimAydamak inşallah hocam
-
Arkadaşlar teftiş ve iç kontrol mülakatlarını ik açıklamıcak bu süreci teftiş kurulu ve iç kontrol daire başkanlığı açıklıcak. Ve burada müfettişlik sonuçlarının açıklanacağı konuşuluyor. Bugün yarın teftiş açıklanıp bizim süreçlerimiz neden açıklanmadı diye düşünmeyin diye söylüyorum
-
Teftis ve iç kontrol az kisi, çoktan aciklanirdi. Belki de uzmanlarla birlikte aciklanacak ondan bekletiyorlar.
-
@AlimAydamak hocam teftiş başlığına nerden ulaşabilirim.link atabilirmisiniz?
-
-
bu sucuklu aga da michael scofield çıktı arkadaş yaw
-
@kemal teşekkürler hocam.
-
@kemal rica ederim
-
@Sucuklu_Kahve abi inşaata amelelik yapıyorm aklım hep mülakat asansr boşluğundan düsmessem iyidir
Tahmininiz varsa paylaşın lütfen ayrıca ben seçtiğim ilde tektim fazla umutluym inşallah yüksekten düşmem.