HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@voshue Şu kafayla çalışabilen varsa VDK 'ya nasip olur insallah
-
@Hattom vdk hafif kalır. dış işleri veya mülkiye müfettişliği falan dersen anlarım
-
Erken açıklanması için İk yı telefon yağmuruna tutsak
-
@Galata hocam son zamanlarda işini mükemmel yapan bir kadro var. Zaten ellerinden geleni yapiyorlar . Yaptıkları andaada acikliyorlar
-
@ncbb yok bende İk dan şikayetçi değilim hocam da en azından gelecek haftaya bırakmamış oluruz. Çünkü araya bir de haftasonu girerse yine bende dahil herkes kafayı yiyecek
-
@Galata yok yok kalmaz inşallah
-
@ncbb inşallah hocam. Beklemeyenler için bir kaç gün çok önemsiz ama bekleyen için hayati oluyor bazen
-
@Hattom duaları hakimlige yönlendirin de gece gece duanizdan biz de nasiplenmis olalım
-
@Yoluzunyol Hemen oraya kanalize ediyorum hocam merak etmeyin
-
@Yoluzunyol hocam bi taraftan da düşünüp duruyorum. mayısta hakimlik var deniyor bunu diyenler neye dayanarak bunu söylüyor, nereden biliyorlar acaba? bilmediğimden soruyorum. mayısta idari hakimlik olacam demek ne kadar mantıklı?
-
@goldfishformula hocam adlı hakimlik vardır herhalde her bahar ayında oldugu icin bekleniyor. İdari olur mu riskli söyleyen neye göre söylüyor ben de bilemiyorum.
-
Arkadaşlar şu an İstanbul için oryantasyon süreci 23 ocak - 4 şubat tarihleri arasında.Sınav sonuçları ise 19 ocakta açıklanmıştı.Bankaya kaydımız ise 22 ocakta yapıldı.Bu yüzden İstanbul adayları otelden ayrılmadan diğer illerin kaydı yapılamaz.Diğer illerin kayıtları bence ya 5 şubatta ya da 12 şubatta yapılacak.Bu tezden yola çıkarsakta sınav sonuçları 2 ya da 9 şubatta açıklanacak diye tahmin ediyorum.
-
arkadaşlar en geç 2 şubat zaten 9 şubat diye bir şey yok.. ayırttılar zaten yerleri.. @Sucuklu_Kahve bu hafta derse bekliyorum da haftaya da gelebilir yani süpriz değğil.. bakalım ne olacak
-
Arkadaşlar istanbul mülakatları 2 haftada açıklandı en son 5 ocakta girdiler 19 ocakta açıklandı. mülakatlarda 17 ocakta bittiğine göre 2 hafta eklersek 31 ocak yani haftaya salıya kadar açıklanması gerekiyor. Ama banka sırf birkaç gün maaş vermemek için istanbul grubunun mülakatının bekler mi bilmiyorum. Zaten en başta konuşulanda ocak ayının sonuna kadar açıklanmasıydı.
-
kardesler peki istanbul dışi yerlerde hangi şehire kac uzman yardimcısı alinacağını öğrenmenin bir yolu var mı?
-
@goldfishformula şehir şehir soruyorsan onu kazanırsak egitimde ögreniriz . fakat totalde en az 255 kişi
-
@Sucuklu_Kahve haber var mı bugünle ilgili?
-
ne zaman açıklanacağı tahminle falan olmayacak, en iyisi @Sucuklu_Kahve Beyefendi'yi çağırmak. @Sucuklu_Kahve Beyefendi, bakar mısınız biraz?
-
@Sucuklu_Kahve bugün bekleyelim mi ne dersin?
-
@sucuklu_kahve hocam hayranları bırakmıcakkkkk