HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@GarryRodriguez Insallah öyledir. Bana da bu hafta aciklanmayacak demediler, sadece burdan bilgi veremiyoruz dediler.
-
SAĞIR KURBAĞA
Kurbağalar bir gün yarışma düzenlemiş. Hedef; çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmakmış. Bir sürü kurbağa da arkadaşlarını seyretmek için toplanmış ve yarış başlamış. Gerçekte seyirciler arasında hiç biri yarışmacıların kulenin tepesine çıkabileceğine inanmıyormuş. Sadece şu sesler duyulabiliyormuş: ''Zavallılar! hiç bir zaman başaramayacaklar!''
Yarışmaya başlayan kurbağalar kulenin tepesine ulaşamayınca teker teker yarışı bırakmaya başlamışlar. İçlerinden sadece bir tanesi inatla ve yılmadan kuleye tırmanmaya çalışıyormuş. Seyirciler bağırmaya devam ediyorlarmış: ''Zavallılar! hiç bir zaman başaramayacaklar!''
Sonunda bir tanesi hariç, hepsinin ümitleri kırılmış ve bırakmışlar. Ama kalan son kurbağa büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine çıkmayı başarmış. Diğerleri hayret içerisinde bu işi nasıl başardığını öğrenmek istemişler. Bir kurbağa ona yaklaşmış ve sormuş; ''Bu işi nasıl başardın?'' diye. O anda farkına varmışlar ki; Kuleye çıkan kurbağa sağırmış!
Siz de, hayallerinizi gerçekleştiremeyeceğinizi söyleyen söz ve kişilere karşı hep sağır kalın. Olumsuz düşünen insanları duymayın !
Makamlar, mevkiler, Statüler...Hepsi gelip geçici,
Çanakkale'ye gitmiştim bir gün Gezi amaçlı. Orada çok güzel bir söz görmüştüm. Bir devlet erkanımızın yazısıydı."Önce Hesap uzmanı olmuştum, sonrasında Küçük şirin bir ilçe de Kaymakam, Doğu'nun cennetinde Vali yardımcısı, Büyükşehir'in birinde Vali, Tesadüfen Mecliste Buldum kendimi Milletvekili, Kimine göre Zafer Kimine göre Başarı, Şahsıma göre ise sadece "Bir-Hiç". Öbür dünyaya götüreceklerim Asıl zaferlerimdir"
-
@elifkaya2017 Elif hanım saatlerdir yazmamak icin kendimi tutuyorum. Arkadasa yenisiniz ondan idrak edmeediniz diyorsunuz. Benim 3. senem oldu. Nişanlınızı tebrik ederiz Allah daha da iyilerini nasip etsin, dualariniz icin de tesekkur ederiz ancak bence gereksiz ayrıntıya girip gereksiz yere konuyu uzatıyor ve gereksiz bilgiler veriyorsunuz. Otelde mulakata girdik rahatligini vs yi biz de gorduk. Mulakatlar da gorduk duyduk. Bu sitede sınav ve mulakatlarla ilgili bilgi paylasiyor bence siz de siteyi idrak edememişsiniz. Bilgi vermeyecekseniz gereksiz tartışmalarla başlığı meşgul etmemenizi rica ederiz. Bu arada @Sucuklu_Kahve verdigin bilgiler icin oncelikle tesekkurler. Bugune kadar seni hic elestirmemis birisi olarak, bu alingan tavirlarin ve esrarengiz konusmalarindan dolayi seni ilk kez elestiriyorum. Mulakatla ilgili bilginiz var mi diye burda kac kisi size soru soruyor tuhaf tuhaf esprili cevaplar veriyorsunuz. Biz burada 9 doguruyoruz sonuclar icin. Tarihle ilgiili bilginiz var mi sorusunun cevabı "evet" veya "hayır"dır. Varsa vardır yoksa yoktur. Bu elestirim onceki verdiginiz bilgilerden tamamen bagimsizdir, bu elestirim disinda verdiginiz bilgiler icin tesekkur ediyorum.
-
Bu ileti silindi! -
"Çalışana aynı şehirdeki yer değişikliklerinde ertesi iş günü, şehirlerarası yer değişikliklerinde
üç iş günü ücretli işe başlama izni verilir. "Şehirlerarası yer değişikliği" çalışanın bulunduğu il sınırları
dışındaki herhangi bir mahaldir." Halkbank tis de böyle bir ibare var. Bu ibare görev yeri değişikliği konusunda geçiyor. Kamu da kazananların ilanından sonra tebellug süresi farklı şehir ikametinde 15 gün olduğu düşünülürse banka da bu süre 3 güne tekabül eder diye düşünüyorum. Bu da demek oluyor ki 31 aralık en son acijlayabilecekleri tarih. Bir açıklansa da belirsizlik bitse... -
Şurayı bos beles tartismalarla doldurmayalim arkadaslar. İkili muhabbetlerden gina geldi. Herkes isine baksin, mulakatla ilgili bir bilgisi olan varsa paylaşır.
-
31 aralık değil 31 ocak olacak.
-
.............
-
@ekstrafiskal
Nickin "Modern İktisatçıların" ekonomiye müdahale şekli olduğu için Keynesyene olan saygımdan dolayı Sessiz Kalacağım. Ancak, o insanlar bir dahi olarak İktisadi ve ekonomi açıdan "Ekstra fiskal" olarak müdahalelere yer vermişlerdir. Sende bu nicki aldın diye, Müdahaleci bir kişiliğe bürünmüştün, Ancak işin Kötüsü insanlara Müdahaleci bir Yapı.Vel hasıl kelam, alındığım gücendiğim yok hocam. Herkes eleştirebilir. Özelden bir çok kardeşimize gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum, İnsanların dertlerine ve heyecanlarına ortak oluruz. Bende bu yollardan çok geçtim Hocam.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bugün için beklemeyin dedim. Bunun bugünlük bir açıklama olduğunu düşünüyorum.
-
Hocam eşimizin, kardeşimizin, eltimizin, yakın ve uzak akrabalarımızın, bilhassa nişanlımızın hayat hikayelerini bu platformda artık anlatmayalım. Eminim ve biliyorum bir sürü insan bu forumdaki yorumları okumak için kısıtlı zamana sahip. O kısıtlı zamanda da bir bilgi öğrenebilmek için buraları takip ediyor. Dua etmek isteyenler bunu buraya yazmadan da yapabilirler.
- konu: sevgili arkadaşlar işe girme şansınız yüzde 20 ile 25 olarak değişiyor. yani kesinlikle birileri elenecek. Ama kendi imkanlarınızla bu yüzdeyi artırabilirsiniz. mesela, her konuda bilgi sahibisiniz ama mıymıy konuşuyorsunuz, elenirsiniz. Her konuda iyisiniz ama mülakata bıyıkla gitmişsiniz, elenirsiniz.( her mesleğin bir kılık kıyafet prosedürü var.). Gerçekten kötü bir alan bilginiz var ama pratik ve hazır cevapsınız. Alınırsınız.
Yani işe alım süreçlerinin kesin çizgileri yoktur. referans olsun olmasın sadece çok emek verdim hak ediyorum demek, genel olarak şirketlerin işe alım süreçlerinde değerlendirilen bir kriter değil. bir başkasının ettiği dua, okunmuş pirinç bilmem ne hiç değil. burada önemli olan dediğim gibi temsiliyet kapasiteniz. Şirketin temsil ettiği değerlere ne kadar yakınsanız işe alınırsınız. Bunların hepsi sizde mevcut ama yine de işe alınmadınız. Arkadaşlar Bu İK da çalışanlar da sarraf değil. klasik sizin benim gibi hmm bu iyi hmm bu kötü diyen ve avrupa ve abd de uygulanan sistemleri taklit etmeye çalışan insanlar işte. Belirli şablonları var onu uygulamaya çalışıyorlar. Elenirseniz bile kendinize güveniyorsanız bir başka işe girersiniz. Çok da büyütmenin bir anlamı yok. OKuduğum kadarıyla çoğu kişinin ilk mülakatı, yaşınız da küçük, iyi bir tecrübe olur daha fazla denersiniz.
- konu: sevgili arkadaşlar işe girme şansınız yüzde 20 ile 25 olarak değişiyor. yani kesinlikle birileri elenecek. Ama kendi imkanlarınızla bu yüzdeyi artırabilirsiniz. mesela, her konuda bilgi sahibisiniz ama mıymıy konuşuyorsunuz, elenirsiniz. Her konuda iyisiniz ama mülakata bıyıkla gitmişsiniz, elenirsiniz.( her mesleğin bir kılık kıyafet prosedürü var.). Gerçekten kötü bir alan bilginiz var ama pratik ve hazır cevapsınız. Alınırsınız.
-
@ncbb adamsın! polyannacılığa gerek yok ki! herkes nasıl bir ülkede yaşadığının farkında. gerçekçi olmak çok önemli.
-
Hocam cumlenizi bizzat paylaştım kimse alingan değil siz yazdığınız şeyi okuyun anlayacaksınız açık açık emek veren kazanır yazmissiniz çünkü.
-
Forum mülakat hakkında bilgi paylasnayi bırakmış birbrine moral verme platformu haline gelmiştir bugün itibariyle..
Hele o emek verin kazanacaksiniz diyen tiplere diyoru, siz hayırdır laann bizim emek veremediğimizi kim söyledi nerden çıktı o!!
Bi bittin artık bi bittin.. Amip gibi heryerden çıkıyorsunuz..
Haa bu arada özel hayatınızı lütfen kendi blog sayfanizda yazın burda inanın çok itici geliyor -
bir açıklansada evli evine köylü köyüne gitse :S istanbul ekibinin hemen acıklanıp hemen iş başı yapması bizde heyecan tereddüt stress ve büyük beklenti oluşturdu.
-
Arkadaslar iyi geceler . Benim İstanbul icin egitimde olan bir arkadasim, ikcilara bizler icin sonucun ne zaman aciklanacagini sormus. Bu hafta sonuna yetistirmeye calisiyoruz demis ama bu haftasonu olmayabilirmis de yani kesin bir seyler soylenmemekle birlikte bu cuma aciklanabilir diye dusunuyorum.
-
@voshue hocam çok teşekkür ederiz. O zaman cumaya kadar bekleyelim bakalım
-
@voshue demekki hala devam ediyor çalışmalar
-
Arkadaslar onlarin egitim biter bitmez biz girecekmisiz sanirim . Bana gore de ayin sonuna dogru aciklanir diye dusunuyorum . Simdilik ders calismaya devam edelim.
-
@voshue hocam zaten en geç 2 şubat istanbulu baz alırsak. yol ve bilet durumunu göz önünde bulundurursak 27 ocak veya 30 ocak olması lazım
çalışabiliyorsanız helal olsun.
-
@ncbb hocam ben vakif katilima katildim henuz yeni memlekete donuyorum calismayi deniyecegim ama biliyorum yapamayacagim insallah mutlu sonla biter hikayelerimiz.