HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
arkadaşlar benim anlamadığım bir sürü şey var. Diyorlar ki teftişte mülakata gelenlerin bazılarına uzmanlık iç kontrollük teklifi babında ağız yoklamışlar. bugün onlar nerde? aralarında başlayan var mı bilemedim. sonrasında en garibi banka perşembe saat 4 te sonucu ilan edip cuma günü bütün evrakları tamamla pazar günü de seni kampa alıyoruz gibisinden bir uygulamaya gitti. Bu bt uzmanlıkları ve istanbul uzmanlıklarından hiç mi içlerinde çalışan yok ihbar tazminatı sürelerine niye özen gösterilmedi. atanan 270 kişi de hali hazırda çalışmayanlardan mıydı ? teftiş ve iç kontrol ve kalan uzmanlıklarda da banka tası tarağı topla hemen gel mi diyecek ? bir başka husus mesela benim mülatımda başka bankada uzman sıfatıyla çalışan adaylar vardı. onların askerliği bir sefer ertelenmiş çalıştıkları kurumca. şimdi halkbanka başlasalar tekrar mı ertelenecek ki aday 29 yaşında felandı. Atama yapılırken bunlara dikkat edilecek mi ? hayırlısıylan bir bitsede şu belirsizlik bulutu bir dağılsa.
-
Bugün beklemiyorsunuz dimi Dostlar. Boşuna strese gerek yok bugün
-
@tezene çok güzel noktaya parmak bastın. ozaman hep işssizleri seçmişler devlet kurumundan çalışanların belirli bir istifa etme süreleri var ayın 15'inden önce istifa edemezler. Veya istanbul dışında kazananlar nasıl bir günde eşylarını toplayıp gittiler tuhaf.
-
@Sucuklu_Kahvekafamda deli sorular
-
@Sucuklu_Kahve hocam insan ister istemez bekliyor bi bilginiz varsa paylaşın da ona göre bekleyelim:)
-
@Sucuklu_Kahve Teşekkürler bugün olmayacağını bilmek bile yetti
-
@stiglitz Bana da istanbul iç kontrolörlük için giren bir arkadaşım puan sıralamasıyla adayların içeri alındığını söylemişti. Sabah bireysel mülakat için beklerken oradaki insan kaynaklarından olan görevli arkadaşlar şimdi yoklama alıcam ve her ilin puan sıralamasına göre sizi çağırıcam dedi. Bizim il( Muğla) için çağırılan ilk 5 aday olarak bir gün önceden tanışmıştık kendi aramızda da konuştuk dedikleri gibi puana göre sıralamışlardı.
-
@Yoluzunyol 4 subata kadr istanbul grubu orda bi garson iki hafta egitimin devam edicegni soylemias burda gozukuyorsnz demis istanbul icin atananlara da 4 subatta egitim bitiyor denmis. bnm tahminim 4 subattan snraki egitimde diger iller olucak . yerlerniz ayarlanmis otelde rezervasyonunuz hazir diye dusunmekteyim
-
@elifkaya2017 Bana da şerefiyeyi sordular o an aklım gitti banka bilançolarıyla ilgili sorulardan sonra gelmişti şerefiye sorusu aklım muhasebedeki 261 Şerefiyelere gitti saçmaladım biraz sonra ulan bu maliye sorusuydu falan diye hatırladım kıvırdım biraz ama o esnada araya girmediler (acı çekmemi izlediler) ben muhasebeden girip maliyeden çıkıp cümlemi bitirince bişey demeyip yeni soruya geçtiler. Yani o an bana okulumu sorsa cevap veremeyebilirdim ama fazla bilgim olmayan bankacılık ve uluslararası ilişkiler sorularına güzel cevaplar vermişim sonradan kontrol ettim bunlar benim aklıma nasıl geldi ki o anda acaba dediğim şeyler oldu.
-
@Sucuklu_Kahve sizin iletiyi okuyunca umudu kestim bugünden,sizce ne zamana kadar umut etmeyelim,bir tahmininiz varsa paylasirsaniz mukemmel olur teşekkürler şimdiden
-
@Sucuklu_Kahve hocam, her an bekliyoruz. Lakin net bir bilgi yok. Ders çalışıyorum suan ama elim sürekli telefona gidiyor. Bizi aydinlatirsaniz seviniriz. En azindan dersimize döneriz aciklanana kadar..
-
@Sucuklu_Kahve Vdk da çalışıyorsunuz , ders çalışan öğrencinin halinden anlarsınız. Kapatalım telefonu devam edelim çalışmaya. Günü biliyorsanız söyleyin lütfen.
-
@ahcatu evet sanırım öyle bir durum olmuş bu durumun lehimize sonuçlanmasını dilerim ...
-
@ahcatu ahahah seninki de guzelmis ay allah muhasebedeki serefiye nerden geldi aklina sana bi sori sormuslar sen iki yonden de cevap vermissin emin ol onlarin da hosuna gitmistir bu durm. Sonuc acikladgnda yaz gerckten merk ediyrm dedgm gbi okudugmda olcakmis gbi bi his dogdu icime . hissettgm seyler geneldr cikar bekliyrm haberlrni . ama dedgm gbi sizim yeriniz ayrilmis dort subata kadr aciklanp sizde otele gecis yapcaksnz diye dusunuyrm suan elmdeki bilgile onu goateriyor
-
@Sucuklu_Kahve Hocam 3 seferdir bugün bekleme , bugün bekleme hayırdır ne olayı var bugünün
-
@elifkaya2017 teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. inşallah sizin için de olumlu olur. Nasip artık bugüne kadar kpss alan için çalıştım çok iyi olmasa da puanlar aldık ama durum ortada alım yok ben de soğudum açıkçası a grubundan, sonuçta bankacılık yorucu olsa da , insanın kendi şehrinde evden yürüyerek işe gidebilecek olması, hem de kurumsal bir bankada çalışması bence gayet güzel olur. Hepimiz için hayırlısı ne diyim.
-
@ahcatu haklisinz ama suan pes edersen ugrastgn o yillari cope atmis olcaksn. Insallahhh olur. Ama olmazsa da yola devam bence birakmamani oneriyorum . onemli olan sinavdan iyi bi puan yaptktan snra basliyor . bekleme sureci vs. Bnce emeklernin karsligni bi gun alicaksn umarm bu banka senin icin bi isik olur . teskkur ederm bndr isteyen emek veren herkesn basina. Sadece kendime degl . sizin gbi arkdaslarma kardeslerme dua ediyrm hepimizn Allla yardmcsii olsn hayirli is kapilari acsn.egitimli insanlar farkli olmali diye dusunuyrm okul okurken bi suru emek masraf herkes icin bu sekilde hepimiz icin hayirlsni diliyrm
-
@elifkaya2017 Elif hanım öncelikle nişanlınızı tebrik ederim ve ikiniz adına da bundan sonrası için hayırlısını dilerim. Bu forumda herkes birbirine bir nebze yardımcı olabilmek adına paylaşımlarda bulunuyor. Sınava girip de kazanmış arkadaşların hepsinin zaten inanılmaz emeği var. Emek olmadan olmuyor ama bazen emek olsa da olmuyor. Kimseyi bence bu şekilde farkında olmadan da itham etmeye gerek olmadığını düşüyorum. Herkes yeterince stresli. Burada hevesleri, umutları yarım kalan ya da hala haber bekleyen insanlar var. Heyecanınızı anlıyorum ama burada bir şeyler paylaşırken daha düşünceli olabilirsiniz.
-
@Cancan ben bildiklerimi paylasmak istedim sizlerle bekleyenlerle tabiki emek verip kazanamayanlar da oluyor bnde onlardan biriyim nasl bir duygu oldugunu da biliyorm birebir yasamis olarak ve cok dikkat ederek knstugmu dusunuyrm.ayni asamadan bende gectm bende emek verdm olmadi .yorumlarmi dikkatli okursan emegi gecen herkes kazansn modundayim. Olmuyorsa birakmayim kismet baska yerdeyim modundayim . amacim kimseyi kirmak ya da uzmek degildi yanibnim konusmalarmdan nedem rahatsiz oldgnu da hic anlamis degilim . basindan gecenleri anlattim tahmimlermi soyledm . kimisi beni zorladilar almicaklar mi diyor kimisi heycan yaptm almicaklar mi diyor umudunuzu kirmayin modundayim. Yorumunu okudugumda da gercekten gulumsedm. Cnku benm yorumlarima verilcek bir tepki vermedgni dusunuyrm. Ortada hic birsy yokken suan kalp kirman ve boyle cikisman yanlis bence . yorumlarmk dikkatli okumamissin diyerek konuyu kapatiyrm .
-
@Cancan o kadar haklısınız ki. İki yüz elli kişi kazandıysa beş yüz kişi kaybetti. Biraz onlarında üzüntüsünü düşünmek lazım. Perşembe gününden beri elif hanım ve nişanlısının sevincini görmekten başka bir şey yapamadık. Biraz daha duyarlı olsun insanlar. Biz de emek verdik yani. Biz de öylesine girmedik bu sınava.