HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Sipsilimarpuc referansi yoktu. Vlla arkadaslar gerckten calisanlar yapiyor . baba meslegi hayvanlari var bakiyorlardi . oraya giderken bile kitapla gitti. Kitap goruremese derste alinmis ses kayotlari goturdu . gerckten EMEK verdi bence bu hareketlerine de yansidi istekli olsgu ve alindi suan egitimde otel super hersy super keyfini cikariyor il goce 0.3 puanla girememisti cok uzulmustu bn hep destekcisiydim torpil donmezse alinacagindan emindim oyle de oldu. Dedgm gbi bize de umut kaynagi oldu. Ki il gocun daha sonucu aciklanmamis . ilk mulakati ilkinde oldu. Bn kendi kafama yaniyrm keske bnde girseydim diye . bn nisanlimin calsma stilini bldgm icin her firsatta calstgni bildgn icin onla gurur duyuyrm
-
@elifkaya2017 suan bildigin keyfini cikariyor o kadr luks bi yer ki dusunsenize herkesn hayati bir gunde degisti. Cok guzel bi duygu. Takimlari cekiyorlar. Kizlar da oyle hepsi kariyer sahibi olucak.kac kisinin icinden secildiler.ve cok zorlandi yani. Ben cok dua ettm karsima cikan her insandan dua istedim. Sizler icin de dua ediyrm o yerlesti girdi ama sizleri de cok merk ediyrm resmen kendm gbi heycanlaniyrm okurken. Insalllahhh emegi gecen herkes kazanir calisir. Bizde referanstan cok korkuydk olmazsa ondan olmaz diydk ama bu isler sadece referansa bakmiyor gercten
-
@elifkaya2017 hocam referansla giren epey tanıdığım var istanbuldan. Çok şükür sizi etkilememis ama hala hakkıyla girmeyenler ve hakkettigi halde girmeyenler de var..Nisanliniz bundan etkilenmedi ama etkilenen insanlara da haksızlık etmeyin. Ümit her daim var.Umit olmasa kimse denemez şansını ama bu sınavı kaybeden demek değil ki emek vermedi haketmedi. Nasip deyip geçeceğiz kaybedersek kazanırsak ise çok şükür diyeceğiz başka kelama gerek yok çünkü biliyoruz ki bu sadece emek verme meselesi değil. Bu işin içinde engelleyemedigimiz haksızlıklar ve bize dönen ümit dolu nasıpler var. Bakalım heybemize hangisi düşecek. Tekrar tebrik ederim nisanliniz darısı başınıza inşallah.
-
@kokoko Yine aradim iç kontrol için , yine ne zaman aciklanacagi belli degil siteye bakin dediler
-
@Yoluzunyol tabikide haklisin gerckten oyle . bizim en buyuk korkumuz oydu . o zaten insani mahfediyor o kadr emek veriyorsn adam orda bi isim veriyor giriyor oyle olanlar da var elbette . insallah sizin icin oyle bi durum soz konusu olmaz. Dualrm sizinle arkadaslar . insallah olur .bn sadece referansa takilip kendnizi uzmeyin bu sirec cok bnde yasadm biliyrm gercekten cok insanim aklina her turlu sey geliyor . hep iyi yonunddn bakin. Ben torpilin her turlusune karsiyim ya torpilli isten bisy ckmiyor . oraya bi kendi isminle girmek var bi de baskasinin ismini vererek girmek ne kadr hak oldgnu insan kendi dusunmeli . bastakilern de bnu dusunmesi gerek diye dusnuyrm . torpilli adamla hakkiyla kazanan adam cok farkli seyler katar . ayy heycanla bekliyrm . insallahhhh hepinizin guzel haberlrni. Gorgnz kabuslari tahmin ediyrm. Nisanlim kazandi etti inanamadi otele cagrildi vs. Ruyasnda belgelri verirken fotograf baskasinin fotografiymis oyle gormus heycan stres hic bitmiyor . aciksansa en azndan olmuyorsa kendnize baska yol cizersnz. Ama bnm tahminim 4 subata kadr acklanmaz diye dusunuyrm . iki hafta suruyormus egitim orada iki haftalik daha yer ayirtilmis belki sizinki aciklancak size egtitm verilcek onun icindir bilemiyrm iste bildklern bunlar
-
Arkadaslar herkese merhaba istanbul için egitim baslamasindan 4 gün once yani perşembe gunu açıklanmıştı sonuçlar. Simdi buradan soyle bir sonuc cikarmak pekte yanlış olmaz. Sonuclar en gec 2 Şubatta açıklanacak.
Lakin Ağrı vb Doğu Anadolunun doğusundan gelecek arkadaşları düşünürsek bu sonuçların biraz daha erken açıklanacağı muhtemel gözüküyor.
Hafta sonu sonuç açıklanma ihtimalinide devlet bankasi olmasi sebebiyle yok denecek kadar az görüyorumVelhasıl kelam demem o ki bu hafta cuma günü ve haftaya pazartesi günü benim için kritik günler.
İnşAllah çok daha hızlı açıklanır. Ama benim yorumlamam bu şekilde. (Duyum vs almadim sadece tahmin yaptim)
-
@Yoluzunyol söylenecek çok şey varda neyse susayim yine mülakat bu gençliğe yapilan en büyük darbedir diyim gerisini siz anlayın..
-
Arkadaşlar merhaba
Benim mülakat sabah ilk mülakattı bireyselde. Kendi ilim için 1. benmişim, açıkçası grup mülakatım da baya iyi geçmişti, bizim grup da gerçekten çok iyiydi, diğer arkadaşlar da son derece nezaket sahibi ve kalender insanlardı, tartışmada ve sunumda hiç bir zorluk, ters cevap veya zaman sıkıntısı yaşamadık. Ama bireyselde fena kanırttılar, 30'a yakın soru sordular. Bunlardan 20si bankacılık ve alandan geldi.(branşım iktisat) Ama maliye,muhasebe, hukuk bile sordular. hatta alan dışı ailemle ve beni tanımak için sordukları sorular bile çok acayipti. Annem ve babam işçi emeklisi dedikten sonra babamın çalıştığı yerin çalışma prensibini, makinaların nasıl çalıştığını ve üretim yöntemini bile sordular açıkçası peder evde bize hep anlatırdı orada işlerin nasıl döndüğünü bu tip sorulara bence gayet iyi cevaplar verdim.alan ve bankacılıkta da iyiydim bence bilemediğim zor sorulara ya da çok spesifik sorulara ( Bazı ülkelere ne kadar ihracat yaptığımız falan gibi) "bunu daha önce duymamıştım" ya da şu anda "anımsayamıyorum efendim" gibi cevaplar verdim Allah'tan bu cevaplar üzerine çok gitmediler, ama çok uzun sürdü yüklendikçe yüklendiler. Ben iyi durduğumu düşünüyorum yani normalde heyecanlı bir insanımdır ama o gün güler yüzle sakin cevap verdim. 1. komisyonda hiç soru sormadığı söylenen soldaki beyefendi bile 5 soru soru sordu siz düşünün, bir ara 3 kişi birbirinin sözünü kesip soru soracaktı neredeyse, genel itibariyle sakin bi şekilde güzel cevaplar verdiğimi düşünsem de bazen yaa zorladıkları adaylar olmuş ama bu kadar çok bastırmalarının sebebi ne olabilir arkadaşlar, sizce zorlamaları iyi mi yoksa... -
@madman Allahtan daha büyük var ise korkarız hocam.Ama hasa biliyoruz ki yok.Hic sikmayin canınızı.
-
@ahcatu suan nisanlimin yasadgni anlatmissin o da aynisini yasadi ve o da birinci mulakattaydi
-
@ahcatu mesjini okurken icimde kesin alinirsin diye bir ses dogdu hayirlisi olsn insallah orda cevo verip vermemen onemli elbet ama asil konu tepkilern oto kontroln bnce .
-
@ahcatu hocam benzer bir durum bende de vardı kimseye soru sormayan sürekli yazı yazan ik bile soru sordu bana da.Sonucu ben de merakla bekliyorum.
-
Teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi doğru cevap çok önemli değil diye düşünüyorum ama işte ben ne kadar sakin kaldım diye düşünsem de insan kendini dışarıdan göremiyor ya heyecan yaptıysam, ya karşı masadan bakılınca elim ayağım titriyor şekilde görülüyorsam düşüncesi de var inşallah hakkımızda hepimizin hakkında hayırlısı olur.
-
Arkadaşlar aynen sizin gibi stresle bekleyenlerdenim . Konuşmalarınız bende şöyle bir merak uyandırdı ... Acaba bireysel mülakata yazılı puanlarımıza göre sırayla mı alındık?? Bende sabah adı ilk okunan 5 liden biriydim
-
@ahcatu heyecan emin ol herkeste vardir ve illaki sen ne kadr belli etmeye calsmasan sa onlar anliyordur . oraya cok rahat giden zaten memurdur bi isi vardir is degisikligi icin gidiyordur . yoksa insan rahat zatem olamaz. Ailesink bizimkine de sormuslar orasi isinma asamalari bnce ses tonun cumleleri kurusun onemlidir . hadi insallahh
-
@stiglitz puanin kacti
-
@elifkaya2017 tavan puandan 2 puan düşüktü
-
@stiglitz benim tahminim grup mülakatı ve envanter etkili oldu.
-
@ahcatu bak heycan isin sana sunu soyleyim birakniz yapsinlar birkaniz etsnler kim soylemistir demisler . benmkine heycan gelmks klasklern demis isim ver demis bizimkk hatirlayamamis o an hatirlayamadm demis bizimki iste adam smith demisler gulmusler hatta . diger butun zor sorulara cevp vermis ya bunda kal demis ne gulmustm anlatinca orda mulakat bitmis hatta . mesala philips egrisnden bahset demisler bahsetmis hala gecerli midir demisler degldir dems neden ackla demisler monetristlerden girmis o da aciklams ki zaten gecerli deglmos sanrm gunumuzde de tezi filn yaziliyorms tartisilan konuymus yani demek istedgm heycandan adam smitihi bilememis kal geldi1 diyor cocik adam soyleyince gulumsemis zaten dogrudr bi an hatirlayamadm demis adamlar anlamis illaki heycan olcak heycamdan bilemeyeblirsn ama orda ay tuh nasl bilemedm tribine girse kaybetmek icin bi etkendi bence
-
@stiglitz evet o zaman oyle bi durum soz konusu olabilir mantikli bi sistem yurutmusler bnce