HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Herkese Günaydın, Umarım hayırlı sonuçların alındığı güzel bir hafta olur.
2 gün forumdan uzaktım, mesaj kutumu doldurmuşsunuz yine sizi çılgın gençlik Hepinize vakit buldukça döneceğim.İstanbul için 270 sayıları konuşulmuş, yukarıda öyle okumuştum. O sayı 220 civari bir rakam diye sallıyorum. Bugün eğitime başlayan arkadaşlardan teyidini alırız.
Servis görevlisi Muhabbetlerini gördüm yine yukarıda, elenen arkadaşlara bu konuda şans verileceğini düşünüyorum. Mart-Nisan bulur diye sallıyorum. Tüm süreç bittikten sonra...
Sınav açıklanması konusunda, Daha önceden yaşanan münakaşa ve şahsıma özelden birden çok ahlaki unsurlardan uzak mesajlar aldığım için şimdilik bir şey deyip ortalığı karıştırmak, ve sizleri bilgisayar başında bekletmek istemiyorum.
(((Ah be güzel kardeşim, hani ben şu zaman açıklanır dediğimde, bilgisayar başında niye bekletiyorsun diyenler, haklarını helal etmeyenler. Bak güzel kardeşim, ben söylemesem bile sen o bilgisayar başında bekleyecektin, Sizlerin tatlı güzel duygularınıza bekleyişlerinize ortak olmak için buradayım zaten.)))
Umarım herkesin hakkında Hayırlısı olur.
-
@Sucuklu_Kahve biz bilgisayar başında beklemeye razıyız sen söyle kardeşim:)
-
@Sucuklu_Kahve o grup dagıldı hocam lafını aldı geri ye çekildi
-
...............................
-
@ncbb Yani devlette şans oyunları düzenliyor,alkol sigaradan vergi alıyor sonra memur maaşı ödüyor.İmamın maaşını veriyor yol köprü yapıyor hacısı hocası bunu kullanıyor
Ama din özelinde içki üreten,faiz veren demiş özel ayet indirmiş devlet dememiş
Ben o hisseye dayanarak bi harman yaptım benim fikrim bu yönde oluştu. Bu herkes katılmak zorunda da değil
-
..................................
-
@ncbb hoppalaa o nerden çıktı neyse burayı sabote etmeyelim.
-
@Sucuklu_Kahve Bu diğer iller için duymunuz yok mu acaba..söyleyebilir misiniz
-
@kürşaddd @sucuklu_kahve kardeşiminiz yazdıgına göre bugün yarın diye anladım ben
-
@ncbb öyle ise ne güzel artık bekleme derdi biter sonuç ne olur bilemeyiz ama kafamızdan atarız en azından şu beklemeyi
-
@kürşaddd ben öyle anladım . cevap atacaktır müsait zamanında...
-
bizi üzmez ya.. bekle bekle ailemize karşı da mahcubuz.. ne çektiğimizi iyi bilir..
-
forumda kıyısından bile otorite eleştirmek yasak ama hadis vs paylaşmak serbest. mikro ölçekte türkiye cumhuriyeti gibi.
-
@Sucuklu_Kahve iç kontrol için de bişeyler deseniz keşke
-
Bugün beklemesek diyorum
-
@Sucuklu_Kahve Dostum biliyorsan bir gün söyle Allah aşkına. Kabuslar görmekten uyuyamaz oldum,destekçiniz her daim
-
@Hattom işin tadı burda diyecem ama tadımız kalmadı
-
Umarim hayırlı sonuçların alindigi bir hafta olur dediğine göre sonuçlar bu hafta gelecek herhalde
-
@ncbb Kabuslar görmekten bağırarak uyanmaktan bıktım dostum Nolacaksa olsun artık
-
@Hattom amann hocam.saglık önemliii