HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Sonuç açıklansa da diğer iller için beklemeye razıyız. En azından stresimiz bitse
-
şimdi diğer iller için alınacak aday sayısının 4 katı kişi mi mülakata girdi?
-
..................
-
Böyle beklemek çok kötü
-
@Sucuklu_Kahve kardeş haftaya açıklanır mı sonuçlar?
-
@sucuklu_kahve adama demediginizi bırakmadınız gelir mi bir daha :S tahmini olarak salladı arkadaş eğitimler 6 şubatta başlıyor diye sonra koydu gitti
-
@ncbb başka şehirden gelenler için iki gün içinde işe başlama yaptırmazlar diye düşünüyorum muhtemelen bu cumaya kadar açıklanır hatta ben cuma diye bekliyorum
-
@Yoluzunyol valla hocam 2 şubata kadar yolu var bana görede
-
hocam normal şartlar altında aynı şehirdekiler ertesi gün farklı şehirdekilere bildirdkten sonra 15 gün içinde işe başlaması gerekır. Bizler için nasıl olur hiç bilemedim ama çok uzak illerden gelenler var onlar için kötü olur 2 şubat.Kazanmadan hazırlık yapılamaz kı.
-
@Yoluzunyol 2015 müfettiş yardımcılıgında yapılmış hocam . onun için diyorum. heralde bu 15 günlük süre kamu personeli için geçerli. 15 günlük mesele olsaydı dün acıklanmak zorunda idi
-
@ncbb Yarın ıkdan bilgi almaya çalışacağız artık hocam umarım o kadar uzatmazlar
-
@Yoluzunyol istanbulun acıklandıgı gün belirli bir tarih yok dediler
-
@ncbb o gün bir arkadaşa siteyi takip edin de denmiş hocam şansımızı deneriz
-
Arkadaşlar sizlere de servis görevlisi teklif edilmiştir muhtemelen buna olumlu cevap vermek yanlış bir intiba mı uyandirdi acaba,yukarida bir arkadaş servis görevlisi teklif edilen arkadaşlarım elendi deyince umutlarim kirildi
-
@mervee belki de süreç bitince onlara sg teklif edilecek bilinmez orası. daha az maliyetle calısacak personel tercih edilir .ne istedigini bilmedigini gösteren elemanı pek sevmezler.
-
@ncbb Öyle mi diyorsunuz ,açıkçası kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum ama birden sorunca da hayır demek ters olur diye düşündüm ,orada uzun uzun düşünecek zaman olmadi maalesef,tesekkurler yanitiniz için
-
@mervee bu benim düşüncem yani . dediklerimin hiç biri olmayada bilir. ama sonucunuzu merak ettim
-
@ncbb acikcasi baya zorladilar her lafima birşey söylendi ama çok da güleryüzluydüler bende kestiremiyorum ne olacagini ama beklemek zormus bende bekliyorum sonucu herkesin hakkında hayirlisi olsun
-
İyi akşamlar sizce İstanbul için mülakatı kazanıpta gelmeyen olmuş mudur. Ve kazanamayanlardan bir yedek liste gibi birşey hazırlanmış mıdır acaba. Ben kazanamadım ve hiç beklemediğim bir sonuçtu. Umut fakirin ekmeği
-
Arkadaşlar merhaba, öncelikle kazanan ve yerleşen herkesi tebrik ederim. Sizlere bir sorum olacak, bilen biri cevap verirsen çok sevinirim. İmza attığımız sözleşmede istifa veya işten ayrılmada ödeyeceğimiz tazminata dair bir rakam var mıydı? Dikkatsizce davrandım sonradan aklıma geldi. Bu durumlarda ne kadarlık bir tazminat ödüyoruz. Bilgisi olan var mı? Çok teşekkürler.